Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen levél jöhetett a...

Milyen levél jöhetett a börtönből?

Figyelt kérdés

Mentem délbe haza és egy értesítő volt a postaládában, amire rá volt írva, hogy Önnek küldemény érkezett feladó: Hajdú-Bihar Megyei BV. intézet. Holnap tudom átvenni, de addig is nagyon szeretném tudni, hogy mi lehet a levélben?

Megjegyzés. Ott voltam letartóztatásban, de már szabadultam hónapokkal ezelőtt.

2022. máj. 5. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Vissza kell menned valószínűleg.
2022. máj. 5. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Mész a börtönbe Levike.
2022. máj. 5. 18:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi lehet benne?
2022. máj. 5. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Mész vissza a böribe báttya 😂😂😂
2022. máj. 5. 18:26
 5/8 anonim ***** válasza:
A "feleségedtől" jött üzenet :)
2022. máj. 5. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ottmaradt a fogkeféd. Vagy a falba rejtett zacskó kokszod.
2022. máj. 5. 18:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem kell menni, mert azt nem a megyei bv intézetből küldik, hanem a Bv Oszágos parancsnoktól.

Van egy tippem mi lehe.

Amikor bent voltam, mikor elogytak a gyógyszereim a bv. eü.mindig hozatott, mondták is, hogy ha elfogyik a gyógyszerem, akkor a bv.kiváltja nekem, semmit nem kell fizetnem, majd ha szabadulok behajtják rajtam. Amikor szabadultam, a kezembe adtak egy csekket, amin 15 ezer, kicsit több mint 15 ezer forint volt, mellékelve a gyógyszernyugták, magyarán annyiba került a gyógyszerem és azt mondták, hogy 30 napon belül fizessem be. Amikor hazamentem, széttéptem és kidobtam, mert ez nem pénzbírság vagy pénzbüntetés, hogy ha nem fizetem be, leűlöm. Ez más. Ez nem leűlős dolog. Gondolom fizetési felszólítás, hogy nem fizettem ki, és fizessem ki, mert végrehajtói útra terelik.

VAGY

Amikor kimondtàk, hogy szabadulok, megebédeltem és az őrök mondták, hogy kezdjek pakolni, akkor örömömbe sok olyan papírtárgy volt, amit nem viszek haza, nem kell és a kukába nem fért, ezért beledobáltam a vécébe, gondolom lehet eldugult, rossz lett, tönkrement, kárt okoztam és fizessem meg.

Ezek valamelyike lehet.

2022. máj. 5. 18:40
 8/8 anonim válasza:
Nem tudom
2022. máj. 26. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!