Jogi gondom van, nem is kicsi. Roviden tomoren, van olyan buncselekmeny ahol a no szandekosan a ferfi tudta nelkul ejteti magat teherbe? Gondolok itt olyanra hogy szandekosan lyukasztutt gumi, vagy azt hazudja hogy meddo aztan megsem.
Utolsó, ez senkit nem fog érdekelni.
Az fogja a bíróságot érdekelni, ki az adott gyerek apja, és a gyerekkel kapcsolatos kötelezettségeinek eleget kell tenni.
Hogy a Juliska azt mondta, szedi a fogamzásgátlót, de nem is szedte, vagy a Marika azt hazudta, nem lehet gyereke, oszt mégis, és társait magasról le fogják fosni.
"Bizonyitani tudom hogy azt allitotta az aktus elott hogy nyugodjak meg, nem kell gumi, ugyanis nem lehet gyereke. Azt is bizonyitani tudom ahogy beismeri, szandekosan tette azert, hogy maga mellett tartson."
Hangfelvétel? Ilyen előrelátó voltál? Akkor miért feküdtél le vele?
"Es ha azt allitja hogy meddo, akkor nincs a szexnek ilyen kovetkezmenye meg kockazata hogy gyerek szuletik ha jol tudom, szoval.... "
Rosszul tudod. Ha nincs szervi akadálya (értsd, nem arról van szó mondjuk, hogy nincs méhe, vagy petefészke), akkor a természet tud produkálni érdekes dolgokat.
Csak mellékesen:
Pár éve volt itt egy kérdés egy nőtől.
A sztori:
9-10 èvet éltek házasságban, gyereket akartak, nem sikerült, ráment a kapcsolatuk, elváltak. Pasasnak új nője lett, rögtön jött a gyerek.
A nő így elkönyvelte, hogy vele van a baj, neki nem lehet.
Futó kapcsolatai voltak, míg az egyiknél teherbe esett...
Na itt ki vert át kit?
Ertem. Szoval engem jogilag semmi nem ved egy ilyen helyzetben mint aldozatot meg akkor sem ha bizonyitani tudom,sms, stb... de neki meg vannak jogai kovetelozni.
Szoval en fizessek azert mert o spermadonorkent hasznalt engem a beleegyezesem nelkul. Hat azt hiszem ideje elhagyni ezt az orszagot. Sracok! Tanuljatok az en esetembol : Sosem hiszunk egy olyan allat ak amelyik 5 napog verzik es nem doglik bele.
Tehát lelépsz, és cserbenhagyod a saját véred...
Hogy naiv voltál, az a te bajod, ahogy a nőké is, akik kapcsolatot remélnek, és egy dugás után lesnek, mint hal a szatyorban, mikor Alejandro lelép...
De nem tudnak mit tenni.
Sokat te se, de attól még a felelősség felelősség.
Ha elhúzol, az szánalmas megfutamodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!