Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mièrt nem lehet semmit tenni...

Mièrt nem lehet semmit tenni jogilag,a Vonatokon szexelő hajlèktalanokkal???

Figyelt kérdés
Nem vagyok prűd,èn is èlek házas vagyid nemi èletet,ezzel semmi gond mint mindenki èl szexuális èletet.De nekem azzal van a bajom,hogy egyes hajlèktalanok nem az erdő mèlyèn,ahol talán a Vadászok vennèk csak èszre,vagy a Termèszet járók de ha jól el bújnának akkor szinte senki. Vagy tèlen elhiszem hogy nem lenne nekik jó választás az erdő. Na a lènyegve tèrve. Egy pár ève utaztam Vácra,akkoriban mèg nem a szèp modern szèt kamerázott emeletes Flirt vonatok közlekedtek a Váci Ceglèdi vasút vonalon,hanem azok a közel 50-èves règi Máv os szerelvènyek. Egyik szombat dèlután utaztam Vácra,ès amit ott a vonaton,pláne a vonat WC-ben láttam az nem csak undorîtó,de felháborîtó volt! Az egyik szerelvèny tele volt maguk alá szèkelő vizelő hajlèktalanokkal,a bűz le îrhatatlan volt. Mèg a Kalauz is gyorsan át szaladt azon a szerelvènyen. Aztán Èn is. Vègül közèpen az első osztályban találtam egy kulturált vagont,ahol viszonylag nem sokan voltak,ès normális jól szituált tiszta ápolt emberek voltak. Na igen,de mivel út közben le guritottam pár sört,gyórsan el kellett mennem a vonat WC-re. Na hát amit ott láttam. A Vonat WC lámpa nem pirosan,hanem zölden világîtott,gondoltam hogy nem foglalt,de azèrt kopogtam mi elött be nyitottam. Ahogy be nyitottam,azt hittem el hányom magam. A WC ben kèt szakállas hajlèktalan tartózkodott,az egyik èppen a WC csèszèn ült,le tolt nadrággal gatyával,a másik tèrden állva,egy kőbányi sörös üveggel a kezèben,mellette a zacskós boros flakon üresen,a földön.A tèrden álló szakállas hajlèktalan èppen a WC csèszèn ülőt (Hogy is îrjam,finoman.Orálisan elègitette ki,az egèsz szakálla ragadt a spermától,ès ahogy meg látta hogy rájuk nyitok,miközben orálisan kènyeztette a wc-ülő társát,ilyet szólt nekem." Ez helyközi járat,ez nem Hèv!" Hörgő hangon mondta ezt.A WC csèszèn,letolt gatyával ülő társa ilyet szólt " Na mivan,mi a f**szt nèzel?!?Húzzál az anyádba!!! Lajos,te az isten b***sza meg,rendesen opd már a f***omat,îgy nem tudok el èlvezni!" Èn egyből rájut csaptam a WC ajtót,majd èppen jött a kalauz,ès egyből szóltam neki,hogy szállitassa le ezeket,mert itt ezen a vonaton nők,ès gyerekek is utaznak! Erre a kalauz nevetve azt válaszolta,hogy nem tud mit csinálni velük,múltkór rájuk szólt,ès fejbe találták egy sörös üveggel,fèl èvig volt táppènzen. Nem hiányzik neki,hogy leg közelebb agyon üssèk az üveggel,a múltkori atrocitást is kèsz szerencse hogy meg úszta. Rendőrt meg nem hîv,mert akkor meg kell állîtani az egész vonatot,ès mire kibèrnek a Rendőrök addig meg lèpnek a csövik. Vasút őrök meg csak a Fehèrvári vonalon vannak.Szóval vègül azt mondta a kalauz,Ő tehetetlen,ha nem tetszik akkor utazzak Volán Busszal. Na jó,azèrt sajnálom szegèny hajlèktalanokat,mert gondolom a szállón nem èlhetnek nemi èletet.Pláne ha melegek akkor meg vègkèpp nem. De mièrt nem hoznak lètre az Állam egy olyna hajlèktalan szállót,ahol van intim szoba??? Ha lenne ilyen,mert már egyes börtönökben is már van,akkor mièrt ne legyen a hajlèktalan szállókon??? Amint idèn Március 18-án utaztam Vácra. Ès kellemes meglepetès èrt,ami a MÁV-ot illeti. Az emeletes szuper modern Flirt Vonattal utaztam. Hajlèktalanokkal szerencsère nem találkoztam most,ès tiszta kulturált szerelvènyek voltak. Gondolom ha nem lenne az utastèrben annyi tèrfigyelő kamera,akkor hasonló èlmènyeim lettek volna akkor is.Ámbár ki tudja meddig tart a rend. Az emeletes Flirt Vonaton a WC is moder ès tiszta kulturált volt,igaz egy kèt tage már ott is volt,de ezèrt egy firka a WC ben messze nem olyan,mint kèt szexelő szakállas hajlèktalan fèrfi,akik sörös üveget hakigálnak az èppen arra járók fejère.
2022. ápr. 21. 13:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Mert a szerelem szabad = LMBTQ!
2022. ápr. 21. 13:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Hát igen,LMBTQ!🤮🤮🤮 Nekem amint semmi bajom a melegekkel,meg a biszex ès egyèbb ilyen emberekkel.Règen is voltak,vannak,ès lesznek. De könyörgöm,ahol kisgyermekek vannak?? Meg az hogy valaki be tölti a 18-at. Felnőtt. Azt csinál amit csak akar,azt szeret akit akar! De minek az Óvodákba,Általános iskolákba be vinni ezt a aberált nem normális "mozgalmat"??? Egy Óvodás vagy általános iskolás gyereknek mèg nem is alakult ki a szexualitása. Az mindenkinèl felnőtt kórban alakul ki,akárcsak a szemèlyisèg. Valakinál mèg kèsőbb. 25-30-èvesen. Mèg ha fő iskolákba,vagy egyetemekre mennènek a Transzik,akiket pont mint a melegeket el fogadok. De szerintem ez a nègy fal közè tartozik,nem a nyilvánosságra! De ebben nekem csak az a felháborîtó,amikór a mostani felesègemmel el kezdtünk járni,ès mondjuk egy kèt csók a Buszon Villamoson volt. Egyből megvetően nèztek ránk,volt hogy meg is szóltak minket. De bezzeg amikór kèt pasi smáról,vagy kèt csaj,azt fogadjuk el,a tolerancia ès a neo liberalizmus ès az LMBTQ nevèben. Gratulálok Európa!!👏👏👏👏👏😡😠
2022. ápr. 21. 13:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jogilag lehet tenni, csak gyakorlatilag nem. Mondjuk ha a vonatot az állomáson bevárják a rendőrök, el lehet őket kapni, de a csöveseken nincs mit behajtani, a börtön meg tulajdonképpen jutalom nekik. Visszatartó ereje nincs.
2022. ápr. 21. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem kéne a vonaton piálni bazmeg. Hülye alkoholista.
2022. ápr. 21. 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Ember, tanulj már meg bekezdéseket haszálni, botrányos ilyen szöveget olvasni:D

1es jól beböfgte az LMBTQ-t, de igazából a probléma független a résztvevők nemétől, semmiben nem különb egy szexelő pár a vonaton akár férfiak akár nők, akár vegyes.

És hát ja, a kalauzoknak 0 hatalma van, hatósági szerv meg ritkán jár velük.

És mint írták, nehéz kezdeni velük bármit is.

Az egyetlen mód a helyzet megoldására a hajléktalanok helyzetének javítása. Tudom, most lesz aki ágálni fog, hisz "ezeknek minek segítsünk", de vagy van ez, és nem tudsz vele mit kezdeni, vagy segítesz neki normális életet kialakítani és akkor egyrészt kevesebb ilyen atrocitás lesz, másrészt meg lesz mivel büntetni.

Ez egy társadalmi problémának egy tünete. Igazán nem is magát a tünetet kell kezelni, hanem magát a hajléktalanság problémáját.

2022. ápr. 21. 13:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy jogos, a sörszagú piások a vonaton csak egy fokkal vannak följebb a hajléktalanoktól:D
2022. ápr. 21. 13:59
 7/11 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"De minek az Óvodákba,Általános iskolákba be vinni ezt a aberált nem normális "mozgalmat"??? "

Na most ez hogyan kapcsolódik a vonatwcben örömködő hajléktalanokhoz?

2022. ápr. 21. 14:20
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem látni pl Budapesten smároló melegeket vagy leszbikusokat. Illetve a fiam 7.osztályos. Sem óvodában, sem iskolában nem volt meleglobbi. Más gyerekeknél sem. Hetero sem. Megint megvédenek minket egy olyan ellenségtől, aki nem létezik. Köszönjük.
2022. ápr. 21. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés most hajléktalanokról szól, vagy a szokásos bzizást meg LMBTQ-lobbi emlegetését célozta meg?
2022. ápr. 21. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy a legtöbb hajléktalan szállóra CSAK JÓZAN ember léphet be.

Szonda is van.

Jogosan, ki vágyik rá, hogy részeg csövik verekedjenek odabent?

Szóval a te kalandod szereplői nem mennek be a szállóra.

Sokan eleve nem is próbálnak menni, mert eszükben sincs józannak lenni.

Intim szoba:sok csövi a telefonfülkében él, kisajátítja magának.

Ha lenne egy intim szoba, lehet azzal az ürüggyel, hogy "én éjjel-nappal dugok" foglalná magának a szobát.

Amit még érték is.

Ki ne akarna saját szobát?

Különben meg nem biztos, hogy melegek voltak, lehet, hogy az egyik a másik csicskája.

De ez más téma.

2022. ápr. 21. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!