A fiatal ügyvédjelölteknek, ráadásul nőknek van jogsi, kocsi?
Egyszer későn este egy büntetőügyben előàllítás történt a rendőrségre, majd még akkor kezdtek el intézkedni kirendelt védő után. A választás egy ügyvédúrra esett, aki az irodavezető, viszont nem ő érkezett a rendőrségre, hanem egy kb.27 éves ügyvédjelölt nő. Mire odaért éjjel 2 óra volt. Addig ki sem hallgattàk a gyereket, pedig mondta, hogy tudná akkor is mondani a kihallgatási beszédet, ha nincs ott az ügyvéd. Azt mondták neki, hogy nem, majd ha megjön az ügyvéd és mondtàk neki, hogy addig is menjèl csak oda befele. És bezárták. Majd éjjel megjött a nő.
Vajon gyalog, taxival, ment az ügyvédjelölt, vagy van jogsijuk, kocsijuk?
Meg fogsz lepődni, mit dolgozok "ennyi ésszel": mentőápoló vagyok.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Elfelejtettel fiokot valtani.
Tenyleg meglepett...😱
A kocsi honnan van nekik? Ugyanis az ügyvédjelöltek havi 160-at kapnak, van aki albérletben lakik és megélhetésre alig marad. Amikor leteszik a sikeres szakvizsgát, ügyvéd lesz valaki, akkor jobban keres.
Ez egy iszonyat buta kerdes, elcsodalkoztam, h egy mentoapolo igy gondolkodik.
Hiszen kb 17. eletevtol barki elkezdheti elsajatitani az autovezetest. Autot szinten barki vehet, vegzettsegtol fuggetlenul. Sot, kaphatta is mondjuk.
Tenyleg meglepett, na.
De ez van.🤷🏼♀️
Bammeg, ezt nem hiszem el. Alapbol a kerdezonek irtam, ha nem te vagy az, mibol gondoltad, h hozzad beszelek? Csak mert a hozzaszolasom a tied utan van?
El sem olvastam a valaszod.
"Tenyleg meglepett...😱"
"Ez egy iszonyat buta kerdes, elcsodalkoztam, h egy mentoapolo igy gondolkodik."
"Tenyleg meglepett, na.
De ez van.🤷🏼♀️"
Akkor ha szeretnéd, beviszlek megfigyelésre az elfekvőbe. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!