Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rokkantsági ellátásban részesü...

Rokkantsági ellátásban részesülőként max milyen keresetű munkát vállalhatok?

Figyelt kérdés
Rokkantsági ellátásban részesülőként milyen keresetű munkát vállalhatok maximum, úgy tudom van egy fizetési összeghatár.
2022. ápr. 14. 17:52
 1/2 mindentudó99 ***** válasza:
71%
Nálunk dolgoznak rokkantak. Ugyan annyi az órabérük mint a miénk. De nem éjszakáznak. 6 órában dolgoznak.
2022. ápr. 14. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Eddig úgy volt, hogy 3 egymást követő hónapban nem érhette el a kereseted a minimálbér 150 %-át.

De valahol azt olvastam, hogy 2022-ben történtek változások és már nincs keresetkorlát. És sajnos most nem találom a linket.

Engem azért nem érint, mert én nem tudok a lakásból sem kimenni, mivel szklerózisom van.

A munkaügyeseknek illene tudniuk a foglalkoztatódnál, vagy pedig kérdezd meg a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságot akár telefonon, akár emailben.

2022. ápr. 14. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!