Guberálásért lehet börtönt vagy bármilyen jogi problémát kapni?
Mivel anyagilag nem vagyok jól,és sokat gondolkozdtam azon hogy hogy ki megyek aluminiumot-üveget gyűjteni.
Mivel sokat gondolkozzok ezen,ha mostan pl:mi járhat ha mostan megyek,és amikor lomtalanitás van,és mondjuk megyek guberálni azért megbüntetnének?
Vagy ha üveges kukából folyton lopdosnám pár szatyorni üveget,azért meg büntetnének?
Büntethető. Én bírói figyelmeztetést kaptam.
Igaz én nem "kis-pályáztam", de az nem befolyásolta az eljárást.
Ürítgettem a papíros "UFO"-kat annak idején, amikor még nem volt szabálysértés. A zsaruk pofájába röhögtem, és gyakorlatilag én zavartam el őket. Aztán O1G módosította a jogszabályokat, és onnantól kezdve minden ami a hulladékgyűjtőbe kerül, a gyülytőcég tulajdonának tekintendő. Bár ez így alaptörvény-ellenes, de nálunk ez már megszokott. Más jogszabály kimondja hogy aminek a birtoklásáról a tulajdonosa lemondott az úgynevezett "uratlan tárgy", amit bárki kisajátíthat.
Csak én és a bíró voltunk jelen, meg egy diktafon. Elítélt, kikapcsolta a diktafont majd közölte: "Én sem tudom hogy most miért is ítéltem el pontosan!"
Ja!
Én voltam az első ilyen eset. XD
Köszönöm aki válaszolt!
Pfú,mai magyar törvények mekkora hülyeség,komolyan embernek még munka nicsen,de még pénz is...
AKkor hogyan éljen meg???
Komolyan,menjen tolvajnak ha már ezért is kap mininum 2 évet?
6: ez a lomizós hordák elleni küzdelem miatt született...
Nyilván te is láttál már ilyen tömegjeleneteket, mikor már a lomtalanítás kezdete előtt "kiscsaládok" kitelepülnek a lakótelep környékére, és ott hédereznek naphosszat. Majd elzavarják a teféle hétköznapi böngészgetőket, mondván, hogy "ez az ő területük".
7
Nyilván ok okozat,nylván ha mostan annyi nincsen hogy elmenjen normálsi munkahelyre akkor mit várjn az ember?
9
Gondolhatod,kelet-észak magyarországon lakok..
Számítógépszerelő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!