Szórólapok kiragasztásának szabályai?
Figyelt kérdés
Saját vállalkozásomat szeretném reklámozni szórólapokkal. Első körben egy pár darabot szeretnék elhelyezni, arra gondoltam, hogy például buszmegállóba kiragasztanám. Erre vonatkozóan van valamilyen szabály? Egy A5-ös méretű papírról van szó. Igazából 2 oldalas. Vagy ha valakinek egyéb ötlete van, hogy hova tehetném azt is szívesen fogadom. Esetleg lépcsőház ajtajára gondoltam, jelenleg nálunk most is ki van ragasztva egy papír darab, hogy valamilyen húsvéti vásár lesz. Meg van újság gyűjtő, oda gondoltam beteszem a többi mellé.2022. ápr. 12. 17:36
1/3 anonim válasza:
Összegzésképp az a szabály, hogy csak a tulajdonos engedélyével ragaszthatod ki, például buszmegállóba, oszlopokra. De buszmegállóra, villamos dobozra nem szokták engedni mondván hogy nem ez a funkciója.
2/3 anonim válasza:
Közterületen önkormányzati engedély szükséges a kiragasztáshoz, de szórólapokat nem is ragasztgatni kellene, hanem közvetlenül eljuttatni a lakossághoz, tehát nem a lépcsőházakban kiragasztani, hanem bedobni azokat az ott lakók postaládáiba, ha van a településnek facebook csoportja, ott hirdetni, stb.
3/3 anonim válasza:
Nincsenek szabályai, bekalkulálod a 30k büntetést, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!