Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ki lehet e használni a kitolon...

Ki lehet e használni a kitoloncolási rendszert utazgatásra?

Figyelt kérdés
Hi arra gondoltam, hogy nem e lehetne a kitoloncolási rendszert utazgatásra használni úgy, hogy én mondjuk Japánba akarok utazni de nem akarok vízumot meg repülő jegyet. Szóval kiutazok Németországba, ahol bejelentem hogy Japán illegális migráns vagyok, és csinálok valami olyat hogy haza toloncoljanak.
2022. ápr. 7. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tipikus japán kinézeted van, feri.
2022. ápr. 7. 17:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Fehérek is születnek ott. Különben is lehetek transz japánaxD
2022. ápr. 7. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kitoloncoláskor azonosítás történik, a két ország hatóságai felveszik egymással a kapcsolatot és csak akkor utaztatják, ha a fogadó ország elismeri, hogy az ő állampolgára és fogadják az embert. Mire az utazás megtörténik, addig több hét fogda vár az emberre. Olyan fogda, ami tele van újnémetekkel, akik Kongóból, Irakból és ki tudja, honnan érkeztek.
2022. ápr. 7. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
#3, nem értem mi ezzel a fogda dologgal a baj, a kérdező pont az élmény miatt utazgatna így, lesz neki egy több hetes anális élménye is 🤣
2022. ápr. 8. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!