Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Boltban voltam, italért...

Boltban voltam, italért mentem, de lekaptam egy gumicukrot mert megkívántam ahogy megláttam, de elfelejtettem fizetni, lehet baj?

Figyelt kérdés
Mivel van táska nálam és céltudatosan csak egy italért mentem, nem vittem magammal kosarat, úgyhogy a cukrot csak zsebreraktam, és italoknál eltöltöttem kis időt, úgyhogy teljesen kiment a fejemből.
2022. ápr. 6. 18:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi 9es.

10 mások vagyunk :)

2022. ápr. 6. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
De kérdező, én soha sehol sem láttam vásárló embert, aki az áru kifizetése előtt azt a zsebébe pakolja!...
2022. ápr. 6. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Kik ezek a majmok, akik lepontozzák a "Semmi nem lesz belőle" jellegű válaszokat? Tény, hogy nem lesz belőle semmi, akár látta kamera, akár nem. Ahhoz tetten kellett volna érniük, jegyzőkönyv, stb.

Nem helyeseljük a lopást, de tény hogy nem lesz belőle ügy.

2022. ápr. 6. 19:36
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Remélem egyszer elkapnak és megkapod érte a méltó büntetésed. Mi az, hogy a boltban zsebbe pakolsz? Az már lopás. A nemnaptólbarna kisebbségiek szoktak a ruhájukba, ruhájuk alá pakolni a boltban, gondolom ezek szerint te is közéjük tartozol, különösen a 14 és 16-os válaszban megmutatkozott stílusod alapján.
2022. ápr. 7. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
a boltban, utcán lehetnek térfigyelő kamerák. Így előfordulhat hogy le vagy követve. :D
2022. ápr. 16. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!