Mit tartalmaz a munkaköri leírás? Ezt azért kérdezem mert nekünk vagyonőröknek a munkaadó nem adott ilyent?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 11:32
1/8 anonim válasza:
Hát valamit aláírtál amikor felvettek. Elvileg másolatot is kell, hogy kapj belőle, de vélhetően ha lekéred a munkaadótól, köteles adni eg ymásolatot.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak a munkaszerződésemet írtam alá és kaptam belőle másolatot.Munkaköri leírást nem kaptam, de még az új dolgozók sem. A régi dolgozók mondják el mi a feladatunk, de mindegyik másként mondja el.
2022. ápr. 6. 15:38
3/8 anonim válasza:
Kell legyen valamilyen HR-nek vagy titkárságnak. Menj oda és kérd le.
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs senkinek sem, a vagyonőröknek.
2022. ápr. 8. 16:32
6/8 anonim válasza:
5.-re.
Ez így totál szabálytalan. Bár...ha egy ellenőrzés alváson kap, simán védekezhettek azzal, hogy nem volt az őrutasításban, hogy tilos az alvás. >:)
7/8 A kérdező kommentje:
Érdeklődésemre az illetékes NAV- irodán is, a Munkaügyi felügyelőségen is megerősítettek, minden munkavállalóra egyformán kötelező kiadni a munkaszerződéssel a munkaköri leírást, ezek nélkül munkát végezni törvénysértő és büntetendő is, aki azokat nem adja ki a munkavállalóknak. Én elmondtam melyik munkáltatónál dolgozom, milyen munkakörben, mióta. Ez titokban marad mondták, de a vizsgálat megindul.
2022. ápr. 22. 08:20
8/8 anonim válasza:
Feleségemnek aki vagyonőr két hónapig foglalkoztatta a vagyonvédelmi cég, munkaszerződés nélkül, és munkaköri leírás nélkül.A régi dolgozóknak kellett betanítania munkákra, de egyik így a másik úgy tanította be. Feleségem reklamált a munkaszerződés nélküli foglalkoztatásért és azonnali hatállyal megszüntette a munkáltató a feleségem munkáját, az eső hónapot kifizette, bérpapírral de a másodikat már nem fizette ki. Perre ment a feleségem, két tárgyaláson túl van már, de még a bíróság a munkáltatót hiánypótlásra kötelezte. Ezt követően feleségemet megfenyegette a vagyonőr cég igazgatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!