A poligámia betiltása, büntetése megoldaná a incel problémát?
11
Az nem is mondtam de te odaképzelted? Hát előítéletek vannak. Igazából szerintem az összes incelnek azt kellene tennie, hogy 10 olyant mint te magával a túlvilágra visz, de ezt én nem tudnám megtenni. De azokért az igazságtalanságokért, megalázásokért és ráadásul áldozathibáztatásért, empátia, megértés teljes hiányáért még a Fennvaló is mégértené.
14
Igazából az icel azért incel mert mások genetikailag alávalónak tartják ezért sehová nem hívják, nem lehet baráti köre sem, nem csak a punciról szól az egész.
Ez egy komoly társadalmi és nevelési probléma.
Azért nem hívják sehova és nincs baráti köre, mert ilyen degenerált a világhoz való hozzáállásod. Ezzel nem csak, hogy nőt nem szerzel magadnak de még havert se.
Ne a világon akarj változtatni, az nem fog menni, magadon próbálj.
17
Úgy csinálsz mintha ennek oka nem az lenne, hogy már kisgyerek kora óta kitaszítják a kicsit rosszabbul sikerült gyereket. És a többi már láncreakció, követik egymást az események és felnőtt korára tartani fog az emberektől az ilyen gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!