Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megfenyegettek, de nem tudom...

Megfenyegettek, de nem tudom mennyire kéne komolyan venni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az eleje a történetnek lényegtelen, de szó szerint a semmiért rágott be rám egy srác, ma odajött hozzám az utcán, mefogta a puloverem és elkezdte mondani hogy így úgy szétver most (semmi félelmet nem éreztem eközben, csak próbáltam lenyugtatni mert feszültnek látszott) majd végül annyiba maradt az egész hogy adott egy pofont(ezt lehet csak a kapucni miatt de szinte nem is éreztem) és azt mondta ha mégegyszer meglát az utcán a számba lép. Nyilván fogunk még találkozni az utcán a véletlen miatt. Az a kérdés hogy mit tegyek, vagy mennyire kéne tartanom ettől. Komoly verekedésben sosem volt részem, így fogalmam sincs hogy mennyire tudok verekedni. Nem mondanám magam gyengének, de ő szerintem meg tudna verni. Érdemes valamit tennem?
2022. ápr. 1. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A következő incidensnél feljelentés,esetleg csinálsz felvételeket ha tudsz videó/hang.
2022. ápr. 1. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hívjál rendőrt. Nyílt utcán lesznek szemtanúk is.
2022. ápr. 1. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Valószínűleg összekevert valakivel.

Nem szóltál semmit emiatt?

2022. ápr. 1. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, biztos hogy nem kevert össze.
2022. ápr. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!