Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kivették a kocsit az öcsém...

Kivették a kocsit az öcsém alól, mit tudunk csinálni?

Figyelt kérdés
A testvérem kocsival jár dolgozni a kamionhoz, oké hibázott, nem fizetett, most a végrehajtó kivette a kocsit alóla, nem űlhet kocsiba, mert ha megállítja a rendőr, sok pénzben lesz. Nagyon magaalatt van öcsém, ma fel sem kelt, nem eszik emiatt, akit én féltek és védek. Valami megoldás van erre, mit lehet tenni? Mit csináljak a végrehajtóval, mert ezt tette az öcsémmel?😡🤔

2022. márc. 29. 19:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Rúgd seggbe az öcsédet, többet nem tehetsz.
2022. márc. 29. 20:01
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
B@xd fejbe az öcsédet amiért a tartozása végrehajtásig jutott.
2022. márc. 29. 20:01
 3/24 anonim ***** válasza:
97%

Eleg zavaros a sztori. Mi az hogy a vegrehajto kivette alola a kocsit es emiatt nem ulhet autoba? Vitte a jogsit is, vagy hogy?

Felteve hogy nem kamu az egesz: ne csinalj semmit, mert a vegrehajto hivatalos szemelynek minosul, es eleg nagy sz*rba kerulhetsz ha pl. megfenyegeted.

2022. márc. 29. 20:03
 4/24 anonim ***** válasza:
97%
(egyebkent meg az ocsedet a sajat hulyesegetol ugyse tudod megvedeni hiaba jossz ezzel a getto-szoveggel meg verbosszuval)
2022. márc. 29. 20:04
 5/24 anonim ***** válasza:
45%
Proliproblémák level 300😂
2022. márc. 29. 20:07
 6/24 anonim ***** válasza:
91%
Na, ezek is kamionosok... ennyi erővel én pilóta is lehettem volna anno.
2022. márc. 29. 20:08
 7/24 anonim ***** válasza:
52%
Szólj Toroczkai Lászlónak! Ő minden végrehajtót lecsukat.
2022. márc. 29. 20:10
 8/24 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Érthetetlen kérdés. Elvitték a kocsit. Ok. Másikba miért nem ülhet miért fél a rendőrtől? Csak èn nem értem?
2022. márc. 29. 20:38
 9/24 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy menjen el a végrehajtó iroda kapuja elé, ott àllítsa le a kocsit, amit már úgysem használhat. Álljon teljesen a kapuja elé és hagyja ott. Én ezt csinàlnám. Azt úgy állnak ki meg jönnek ki ahogy akarnak.
2022. márc. 29. 23:08
 10/24 anonim ***** válasza:
72%
Micsoda kemény fickó vagy te$a. Hallod bá$tya én tisztellek, becsüllek, szeretlek, komolyan. Speciálba.
2022. márc. 29. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!