+36 1366 6091 kié ez a szám? levettek a kártyámról 40 ezer forintot. Mi ez?! Csalók áldozata lettem?

nekem is androidos mobilom van és volt is mindig, de soha egyik modell sem írt ki olyat, hogy "spam hívás". Így valószínű ez inkább típus függő lehet. nekem közepes telefonjaim voltak mindig is, mert pont leszarom a márkát, arra használom csak amire eredetileg volt a telefon való, ezért sosem költök rá sokat, ezek pedig biza nem írnak ilyesmit ki.
Mindettől függetlenül a kérdezőnek valahol, valakinek, valahogyan meg kellett adnia a számlaadatait, ha random személyek le tudtak bármit is vonni róla.

11# telefon -) beállítások -) Hívásazonosító és spam védelem
be kell kapcsolni

Köszönöm szépen, kedves tőled, de nekem ez nem okoz gondot, szinte sosem hív senki akinek nem kellene, ha meg mégis, egyből tiltom a számot, most választás miatt megtaláltak, ezt tettem azzal is.
Kíváncsiságból azért megnéztem amit írsz, nálam nincsen ilyen beállítás, a beállítások menüpontban van sok minden, mezei "hívásazonosító" pont van, ahol a saját számomról tudok rendelkezni, de ilyen opcióm nincsen (vagy balfas* vagyok, az is lehet persze) , de mondom, nem lényeges, nem foglalkozom én a mobilommal, csak annyit, amennyit feltétlen muszáj, ettől függetlenül kedves tőled, köszönöm a segítő szándékot.
Ez egy Huawei, van vagy 3 éves, még 50 ezer sem volt, ha egyszer tönkremegy sem fogok többet ilyesmire költeni, akkor sem, ha azóta felmentek az árak. Nálam egy mobil max ennyit ér, még egyszer köszönöm a lovagias segítséget :)
A többiektől meg elnézést az OFF-ért.

több mint féléve kapcsoltam be, de először most márciusban találkoztam vele hogy működik,
több számról is kerestek, nem vettem fel, tiltottam, és azóta nem csengetnek. csak a hívás listából látszik hogy próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!