Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szomszed kiadja a 7nm-es (!)...

Szomszed kiadja a 7nm-es (!) "lakasat" amit csak kb. csovesek vesznek ki? Lehet valamit tenni?

Figyelt kérdés

Ez a baromarcu megvett egy 7nm-es kis wc teruletet a tarsashazban mellettunk, es kiadja.

Hihetetlen szamomra hogy hogy lehet 7nm-en megelni, meg egyebkent mekkora osszeget lehet ilyenert elkerni.

Szoval nem uj hir gondolom, hogy kb csak csovesek veszik ki a lakast vagy pedig epitoiparosok akikrol tudjuk hogy havi 500 000 forintnal kevesebbet ritkan keresnek. Na jo, ritkan egyetemistak is egy par honapra.

Mar az elso heten az uj szomszed kopog az ajton hogy tud fizetni es hogy lenne e kedvem a wifimet vele megosztani.

Ugyanugy elso heten fogalmam sincs mit csinalt de csapkodta az ajtot ki be. Bar ezt mar nem csinalja.

Minden reggel arra ebredek ahogy a valadekos kohogese szakad fel a torkabol mert annyit cigizik (meg gondolom iszik). Es a cigi szagot mivel kozos nyilasra is nyilnak az ablakaink (de jo!) azt is erezni szoktam neha zart ablaknal.

Az ablakom elott van kozvetlen a tarsashaz korlatja es o fogta magat es pont ide rakta a ruhait szaradni. Megjegyzem a masik irany ugyanolyan messze van es ott nincs senki meg lakas sem meg ablak sem, miert nem lehet oda rakni miert kell az en ablakom ala?

Ritkan szerencsere, de nemtom ez az ember mit csinal, hogy este 10 kor meg hajnali 2 - 3kor hallom hogy mozog azon a 7nm-en majd reggel 6 - 7 kor meg megint. Ez az ember nem alszik? Vagy kokozik?

Ki van rakva nekem egy sepru az ajtom melle hogy a folyoson elottem neha felsoprok, a csoves/gazdag epitoiparos meg siman eltulajdonitotta.

A ruhait szaradni is ahogy emlitettem az ablakom ala rakja, illetve feldisziti a folyosot a ruhaival szo szerint, mert valoban 7nm-en nemtom en sem hova lehetne rakni.

Lehet valamit csinalni hogy ez az idiota szomszed ne tudja kiadni a lakasat? Mindig ilyen alakok jonnek.

Ha jol emlekszem volt valami hogy lehet errol szavazast inditani...

2022. márc. 19. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyétek ki ti szomszédok közösen.
2022. márc. 19. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
7 nanométeres? Elég kicsi.
2022. márc. 19. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
34%

A "panaszaid" 3/4 része mezei picsogás (ha nem tetszik a társasházi lét, költözz családi házba), a maradék meg orvosolható lenne egy normális beszélgetéssel, kéréssel.

Helyette te már a tulajt akarod felnyomni a házgyűlésen.

2022. márc. 19. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesíti-e a kiadott "lakás" a lakhatási feltételeket?

Lakótérként van-e nyilvántartva?

Ha nem, akkor támadható..

2022. márc. 19. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha raktárként bérbe adja, akkor semmit sem tehetsz. én ellopnám a ruháit..
2022. márc. 20. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!