Tegnap az M3as autópályán majdnem tömegkarambolt okozott egy ukrán rendszámos autó. Foglalkoznak-e ezzel ha feljelentem?
Konkrétan a belső sávban mentek.
Aki előtte volt a belső sávban még belljebbrol próbálta előzni kanyarban. Az pedig a külső sávban lévőt tolta egyre inkább a kamionra aki épp le akart menni a pályáról. Magyarul 2 sávban volt 3 autó, majdnem baleset lett a vége.
Foglalkoznának ilyennel?
Foglalkoznak-e most a háború miatt ilyennel, vagy nem?
Mindenképp szeretném feljelenteni.
Az hogy menekül nem azt jelenti hogy kedve szerint akár én vagy családom veszélybe sodorhatja...
Konkrétan olyan veszélyes manőver volt, hogy ha valaki egymásnak megy és megpördül olyan végkimenetelű tömeg karambol lett volna, hogy páran biztosan ott maradunk...
Engem nem érdekel mi elől fut, ahogy az sem érdekel mennyire szar nekik. Az meg főként nem érdekel hogy a halál elől futnak..
Mert ilyet csinál..
10# szóval a törvény nem vonatkozik az ilyen szardarabokra mknt te?
Tudom melyik szardarab vagy az oldalon. Máshol meg írod az oroszpárti faxságaid tee szardarav
Tehat nem tortent semmi, leirod hogy ukran ember micsoda egy szar.
Ennyi a mondanivalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!