Milyen nyelvvizsga szükséges az Angol állampolgárságoz és hol lehet teljesíteni?
7 éve élek Angliában, úgy érzem eljött az ideje, hogy megszerezzem az állampolgárságot.
Van itt valaki aki már végig járta ezt az utat? Ha jól láttam a GOV oldalán, akkor legalább B1-es nyelvvizsga szükséges, de eléggé limitált a lehetőség ennek teljesítéséhez.
Melyik a legkönnyebb és legjobban teljesíthető nyelvvizsga amit elfogadnak állampolgárságoz? Milton Keynes környékén, személyesen hol csinálható meg? Vannak erre külön helyek, vagy bármelyik intézményben megcsinálhatom a nyelvvizsgát?
A B1-es nyelvvizsga a legalacsonyabb szintű ami megfelel az állampolgársághoz?
Az itt maradásnak nem volt feltétele, csak annyi hogy be kellett adni a jelentkezés, de azt megcsinálta egy barátom nekem.
Az elmúlt hét év 1/3 részét alvással töltöttem, 1/3 részét munkával és 1/3 részét szórakozással.
A munka IT, a szórakozás leginkább motorozás amennyire az idő engedi. Ha nem akkor programozás.
Tanulni mindig is lusta voltam, mint ahogy mindenhez, ezért választottam az automatizálást életcélnak és munkának.
"Milyen nyelvvizsga szükséges az Angol állampolgárságoz és hol lehet teljesíteni?
7 éve élek Angliában, úgy érzem eljött az ideje, hogy megszerezzem az állampolgárságot."
7 éve élsz Angliában, úgy érzem, eljött az ideje, hogy te magad járjál utána a dolgoknak ott, helyben, ha állampolgárságot akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!