Milyen önvédelmi eszközt javasolnátok?
Sziasztok!
Én Pest megyei vagyok de erősen cigány fertőzött településen élek jómagam is!
Amiket itt felsoroltatok azok mind jók, de érdemes őket csoportban alkalmazni pl: 120 kilós haverok+ baseball ütők, vagy bicska + baseball ütő esetleg mindhárom egyszerre kiegészítve gáz sprayvel!!
A legjobb mondjuk az éles lőfegyver lenne de azt sajnos csak a nyugati demokráciákban lehet legálisan tartani mint például az USA!!
Eles lofegyvert az USAban se lehet teljesen hivatalosan tartani, legalabbis nem minden allamban.
Amugy... legtobb piacon eles fegyvert is lehet venni.
Polgarhaboru nem lesz itt egy jo darabig, hianyzik az emberekbol eleg sok minden... Es igen, teged dobnak bortonbe, de meg akkor is, ha maradando karosodast okoz neki a gazspray.
Magyarorszag, 2010. Ezert orulok, hogy az USAban vagyok.
Olvasva a hsz.-eket, miután elég mélyrehatóan foglalkozom ezzel a témával, engedtessék meg néhány észrevétel. Véleményem:
Sajna, olyan világot élünk, hogy nagyobbrészt magunknak kell gondoskodni magunk, és szeretteink biztonságáról.
A veszély valós, az erre a célra kitenyésztett szervezet
gyenge.Ergo. valamilyen eszközre, módszerre szükség van,
hogy legalább esélyünk legyen "helyzetben".
Lássuk a lehetőségeket, 20 éves lány tekintetében.
Term. legjobb lenne, ha feketeöves küzdősportos lenne, de ez feltehetőleg nem így van. Ezta tudást megszerezni nagyon hosszú folyamat,neki MOST kell valami módszer.
Éles lőfegyver: engedély megkapásának esélye gyakorlatilag nulla, ha mégis kapna, és használja valaki, akkor következményként alfelének egyirányú forgalma kerül veszélybe, ha értitek mire gondolok. Elvetve.
Gumilövedékes: közterületen tilos viselni, ezenkívül a hatékonyak(18mm gumi),akora vasdarabok, amihez yeti méretű kéz szükséges, fiatal lány nem tudja kezelni hatékonyan.Ez egyébként a legjobb portavédelemre. Elvetve.
Gázpisztoly:hatékonysága megkérdőjelezhető, rengeteget kell gyakorolni, hogy készségszinten használd.
Viselése megoldható, de macerás, mite a rejtett tokból elővarázsolod már a 3. hónapban vagy. Elvetve.
Kés, nuncsaku,boxer, stb.: nem ragozom
Gázspray: Külső zsebben hordható, kéznél van, minimális gyakorlással használható. Vanak már olyanok, amik gél állapotú ingerlőanyagot spriccelnek(foad), nem kap belőle a megtámadott is. Hatása bőven elegendő arra, hogy elmenekülhess a veszélyzónából. Term. 5 kigyúrt kancigány ellen nem alkalmas, ide már sorozatlövő kellene.
Csak megbízható minőséget vegyél, és persze lehetőség szerint kerülni a balhét, azonban ha szükség van rá, nem gondolkodni, fenyegetőzni, elővenni pofánfújni, és tipli.
Ha kéred javaslok konkrét terméket. Vigyázz magadra!
Én is borsodi vagy azon belül miskolci,és rettenetes ami itt megy :(
csak annyit mondok akármit is veszel megvédeni magad,hogy vigyázz magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!