Liberàlisok to is legalizàlnàtok a marihuànàt, és a hasist?
Liberalizmus miota foglalja magaba a legalis droghasznalatot?
Mar csak az hianyzik hogy minden tini unalmaban lovoldozze magat heroinnal meg minden felnott a legkisebb problemara elszivja magat marihuanaval es buzlik az egesz orszag tole.
Liberális vagyok, de a drogok nagyon távol állnak tőlem, ez számomra sokadlagos kérdés, úgyhogy nem. Ahogy tapasztaltam, így is bárki hozzá tud jutni a pl a fűhöz nagyon könnyen, és meg sem büntetik érte. Szóval gyakorlatilag már legális.
Vannak ennél jóval fontosabb kérdések, azokra koncentrálnék ilyen f...ságok helyett.
Liberális vagyok és semleges vagyok a kérdésben. Sok országban legális a marihuána és ha jól tudom sehol nem ugrott meg jelentősen a használók száma, ezért nem zavarna ha legális lenne.
Jobban érdekel a liberalizmus véleménye a jogállamiságról, fékekről és egyensúlyokról és a szabad piac.
Marijuanat es a hasist is legalizalnam, illetve terapias celokra engedelyeznem az MDMA meg a gomba felhasznalasat.
Ezen felul a szorakozohelyeken letrehoznek tesztallomasokat, ahol be lehet vizsgaltatni a cuccokat es pihenosarkot orvosi felugyelettel. Ha mar valaki csinalni akarja, tegye azt esszel es biztonsagban.
Es sokkal sokkal kozelebb hoznam a fiatalokhoz a prevenciot, pl. Hollandiaban kivalo otlet volt a Drugslab nevu YT csatorna.
Nem vagyok liberális de legalizalnám.
Az alkoholt veszélyesebbnek tartom.
1-2 füves cigi nem árt. 60 éves vagyok és kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!