Behívhatnak katonának ha lemondok az állampolgárságomról?
Magyar és Angol állampolgár vagyok, jelenleg Angliában élek, már több mint 10 éve. Ha az orosz-ukrán tovább terjedne, egészen Magyarországig behívhatnak katonának vészhelyzet esetén?
Ha lemondok a magyar állampolgárságomról, kényszeríthetnek hogy csatlakozzak a katonasághoz?
Nem tudsz lemondani az állampolgárságodról csak ha van már egy másik állampolgárságod.
Ha van, akkor onnantól csak annak a másik államnak a polgára leszel és csak az az ország hívhat be katonának.
Igen, Magyar és Angol állampolgár vagyok.
Köszönöm a segítséget.
En sem tervezek meghalni egy orszagert.. lehet gyava vagyok de leszarom mit mondanak a szajkaratesok itt a gykn. A tobbseg osszeszarna magat az elso bomba utan. En is.
Nem fogok meghalni egy zaszloert egy orszagert. Nem fogok masokat megolni akik szinten akaratukon kivul vannak benn egy haboruban
. Mert ugye most sem Putyin vagy Lavrov viszi vasarra a biret..
Az az igazság számomra Magyarország nem sokat adott. A teljes iskolai évem katasztrófa volt. A papírokat megszereztem egy jobb munkához, de amihez elég volt az havonta 50/ezer ft vagy gyári munka. Miután Angliába költöztem, pár hónapra rá egyből találtam egy kényelmesebb munkát ami család centrikusabb.
Ha szükséges katonának állnom, akkor inkább Anglia mint Magyarország, ahol a teljes életkörülményem 0-hoz közelített csak mert nem Budapesten lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!