Internet-cenzúra lett Magyarországon?
Mindig kiderül, hogy a szólásszabadság amire fenemód büszkék vagyunk csak odáig tart amíg valaki nem akar olyat mondani amit nem szeretnének, hogy meghallj.
Persze ha szóvá teszik ezt, akkor mindig meg van indokolva, hogy gyűlöletbeszéd, antiszemitizmus, vagy agresszor aki mondja ezért jogos, hogy elhallgattatják.
Aki máshogy képzeli az egy tündérvilágban él.
Na pont ebbe a komment áradatba nem akartam belefutni, hogy ki nézi az orosz tv-t és ki nem. Ezt pont nem itt kéne megvitatni. Arra kérdeztem rá, hogy hová tartunk az internet cenzúrával.
Egyébként én folyamatosan figyelem a [link] oldalt, (Open Observatory of Network Interference, Global community measuring Internet censorship since 2012) ami megmutatja, hogy merre mekkora internet-cenzúra van a világban. És Magyarország nem volt rajta a listán. Eddig. Most pedig az egész ooni oldal nem elérhető. Ez is jelez valamit számunkra. Engem nem érdekelnek az oroszok, ezért a jogi kategóriában tettem fel a kérdést.
A hvg.hu, a telex.hu, a 24.hu és gyakran a 444 is szelektíven tájékoztat.
Sok éven át küldtem nekik olyan híreket, amiket nem hoztak le, a hvg letiltotta az email címem.
Alapvetően Amerika felé elfogultak, és az unió felé.
(És nem vagyok putyinmániákus.)
Ha a Joe Rogan elleni hadjáratot vesszük, az az egyik legkirívóbb hazugságcunami volt a podcaster ellen, amiben papagájként szajkózták azt a vállalati média lejáratást, ami kint ment.
A kommentjeikben se fér bele semmi olyan, ami rájuk és az usákokra, unióra nézve kínos.
Pedig több van, mint gondolnád, csak elrejtik előled.
Az úgymond progresszív véleményeket is teljesen elsikálják, ahogy MZP-t is szinkronba sikálták el a demokrata párt vállalati szárnyának agendáját szajkózó nepszava.us-szel együtt.
Millió email bizonyítja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!