Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Svédek mióta lettek ilyen...

A Svédek mióta lettek ilyen szemetek ?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy Svédország nem fogad be határtalan mennyiségű ukrán menekültet. Ezek a svédek egy aljas és szemét egy népség. Bezzeg a sok Afrikait, meg a töménytelen mennyiségű agyament muszlimot befogadta. Most meg sír a szájuk, hogy sok a lövöldözés. Megérdemlik a svédek azt amit kapnak!

2022. febr. 27. 08:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%

1. Vagy rájöttek a svédek, hogy mégse jó ötlet a befogadás, és most már inkább kerülik.

2. Vagy a privilegizált fehéreket a balliberálisok szerint nem kell befogadni, csak a szegény harmadik világbelieket, akik bűnöznek, terrorcselekményeket követnek el, nőket erőszakolnak. Tehát a szokásos liberális képmutatás.

2022. febr. 27. 13:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Gondolom innen senki nem Svédországba lakik, és Magyarországról okoskodnak. Én itt élek, a kormány és az lakosság álláspontja is az, hogy fogad be menekülteket Ukrajnából ( már érkeztek is) , de 2015-ben Svédország több százezer menekültet fogadott be, őket érintette a legdurvábban, ezért jogosan mondja azt, hogy most azok az országok vegyék ki a részüket, akik

- szomszédos országok

- 2015-16 ban nem volt hajlandó befogadni menekülteket

Társadalmi felelősségvállalás. El van otthon ferdítve minden, nem az M1 meg az Origóról kell tájékozódni

2022. márc. 4. 18:45
 23/23 anonim válasza:
55%

Én meg azt olvastam, hogy Svédország most küld golyóálló mellényeket, sisakokat, 5000 páncéltörő rakétát és 500 millió koronát (kb. 18 milliárd forint)

[link]

Talán nem kellene forszírozni ezt a kérdést, hogy mennyire szemetek a svédek...

2022. márc. 4. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!