Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Svédek mióta lettek ilyen...

A Svédek mióta lettek ilyen szemetek ?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy Svédország nem fogad be határtalan mennyiségű ukrán menekültet. Ezek a svédek egy aljas és szemét egy népség. Bezzeg a sok Afrikait, meg a töménytelen mennyiségű agyament muszlimot befogadta. Most meg sír a szájuk, hogy sok a lövöldözés. Megérdemlik a svédek azt amit kapnak!

2022. febr. 27. 08:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Van kérdés is vagy csak hisztikélni szerettél volna?
2022. febr. 27. 08:56
 2/23 anonim ***** válasza:
12%
Talán mert van eszük. Megmondta aki közbeavatkozik annak megtorlás jön. Nem akarnak menekülteket befogadni , nehogy segítségnek lássa Putyin.
2022. febr. 27. 08:57
 3/23 anonim ***** válasza:
21%
Munkaszerető és viselkedni tudó emberek,mit keressenek egy haldokló országban?
2022. febr. 27. 09:02
 4/23 anonim ***** válasza:
0%

Mi közöd hozzá? Svédországban fizetsz adót?

Egyébként pedig Orbán szerint is abban a biztonságos országban kell a menekülteket befogadni ami a krízis államhoz a legközelebb van, nem pedig 5 határral arrébb. Ezt nyomják 5 éve.

2022. febr. 27. 09:08
 5/23 A kérdező kommentje:

Mi az hogy hisztikélni ? Tanulj meg normálisan írni kedves első😂

Magyarul: hisztizni 😂😂

Majd ha megtanultál magyarul akkor beszéljetünk 😂

2022. febr. 27. 09:09
 6/23 anonim ***** válasza:
55%

4#

Akkor a bolond svédek minek fogadtak be afrikaiakat, arabokat, amikor van közöttük 30 biztonságos ország.

Ja, mert ostoba,képmutató liberálisok.

2022. febr. 27. 09:11
 7/23 A kérdező kommentje:
Azért van közöm, hozzá kedves utolsó mert a svédek is, hogy bírálták a magyarokat mikor nem fogadtuk be a sok négert, meg a retardált muszlimokat. Most meg sír a szájuk, hogy jajj lövöldözés, hát akkor egyétek meg amit főételek!
2022. febr. 27. 09:12
 8/23 A kérdező kommentje:
Alapjáraton nincs bajom a svédekkel, csak nem értem befogadták a sok nő gyülőlő, integrálódni képtelen Afrikait, illetve a sok muszlimot, de amikor látják, hogy tőlük nem is olyan messze baj van akkor ők csak kb 100 000 embert fogadnak be. Szerintem ez azért jogosan szúrja a szemem!
2022. febr. 27. 09:22
 9/23 anonim ***** válasza:
52%

"Szerintem ez azért jogosan szúrja a szemem!"

Mérlegeld azt is, hogy egy afrikait befogadni, azt mindenki le se sz*rja. Egy ukránt befogadni, viszont zavarhatja az oroszokat. És itt jön a csavar: Svédország nem NATO tag, óvatosabban kell eljárniuk.

Nem menekült és menekült között tesznek különbséget, hanem a következményekben. Egészen más következményei vannak egy szíriainak a befogadásának, mint egy Orosz-Ukrán háborús menekültnek.

Erről szeretném hallani a véleményedet.

2022. febr. 27. 09:58
 10/23 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de szerintem ez egy ócska kifogás a svédek részéről. Ezekszerint csak tesznek megkülönböztetést menekült és menekült között! Ha nem tennének akkor nem tettek volna ilyen kijelentést! Ha valaki vagy valami között nem teszek különbséget az azt jelenti, hogy egyformán kezelem mind a két embert vagy nemzetet. Meg az se igaz szerintem, hogy az összes menekült aki Svédországba érkezett 2015-ben az mind szír volt! Úgy hogy nekem kérlek ne a szírekkel érvelj! Teljesen más ha valaki tényleg háború elől menekül vagy csak segélyből akar élni mint az a rengeteg Afrikai vagy muszlim aki korábban Svédországba érkezett! Plusz a cikk szerint azzal érveltek a svédek, hogy ők azért nem fogadnak menekültet mert gyújtogatnak, meg tönkre vágják a gazdaságot! Úgy hogy ennek szerintem köze nincsen a félelemhez.
2022. febr. 27. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!