Ha a szüleim elhunynak, akkor az önkormányzati lakás az "enyém" lesz?
Figyelt kérdés
Nem én igényeltem, hanem az édesanyám, de igényléskor az én nevem is rá volt írva a lapra, mint aki ott él. Úgy értem, hogy ha igényt tartok rá, akkor maradhatok benne?2022. febr. 22. 20:09
1/4 anonim válasza:
Ez teljesen a helyi önkormányzati jogszabályoktól függ.
"Együtt költöző személy"-nek általában kiadják.
2/4 anonim válasza:
határozatlan idejű szerződése volt az anyukádnak???
Csak mert mostanság már nem szoktak ilyet adni, hanem csak 3-5 évre, és aztán vagy hosszabbítják, vagy nem.
Ha te is bérlőtárs voltál ott, akkor valszeg nem tesznek ki, de lehet, hogy új szerződést akarnak majd kötni veled. És az már határozott idejű lehet...
3/4 anonim válasza:
Ha a szociális rászorultságot bizonyítani tudod, akkor van esélyed a bérleti jogviszony tovább folytatására.
4/4 anonim válasza:
Milyen emberek vannak😅
Még élnek a szüleid,de már most azon kufárkodsz,hogy mit örökölsz majd a szüleid után,öröm az ilyen gyerek.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!