Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Test kamera legális Magyarorsz...

Test kamera legális Magyarországon?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam azon,mivel mai világban,főleg budapesten,vagy holmi hülyegyerekek nagyon nagy szájúk van,főleg aki testi fogyatékos....

Gondolkoztam hogy veszek magamnak egy test kamerát,hogy ha nekem támad az ilyen "jani" akkor legyen mivel bizonyítani,és azon agyaltam hogy az ilyen legális?

Vagyis nyilván nem tölteném fel az internetre,csak nehogy más állítsanak amiről szó van...

#önvédelem,kamera,test,test kamera,sport kamera
2022. febr. 22. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom igen, gyakorlatilag ugyanaz, mint a sportkamera.
2022. febr. 22. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az nem mindegy, mit veszel fel és a felvétellel mit teszel. Vannak különbségek, egy gyűlést, tömeget fellehet venni, kilehet tenni. Kipécézel egy embert a tömegből, őt veszed végig, azzal már személyiségi jogot sértesz, ha kiteszed. A törvényeket végig kellene hozzá bogarászni.
2022. febr. 22. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Hogyne, még a hónalj-kamera is legális.

Az máas kérdés, hogy a megkérdezése nélkül nem készíthetsz felvételt senkiről, ugye.

2022. febr. 22. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:

2

Nyilván megint más az szitu,mert mondjuk mást is vesz fel. :D

1

Kb ja :D

3

Nyilván nem fogok xy azért videózni mert szép :D

2022. febr. 22. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!