Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kidobhatnak a boltból mert...

Kidobhatnak a boltból mert sállal az arcomon mentem be a boltba, és nem maszkban ?

Figyelt kérdés
A kasszásoknak az állukon volt a maszk, és nem engedtek fizetni mert a sál nem maszk .Azt mondták takarogyak ki és többet vissza se menjek .A maszk az állon hordva oké a sál az arcon már nem ?

2022. febr. 17. 19:38
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
0%
#49 benneteket egy rezervátumba kéne zárni, aztán kitenni egy táblát hogy “oltatlan” mint az állatkertben mert annyira oevés eszetek van hogy már tényleg mutogatni kéne titeket
2022. márc. 7. 00:38
 52/70 anonim ***** válasza:
0%

Nem ér semmit az oltás?

Ezt otthonról, a fotelből nézve következtetted ki? :D

Milyen szakirányú végzettséged van, hogy ezt úgy ex cathedra kijelentetted?

Érdekes módon az oltatlan ismerőseim legalább két hétig szenvedtek amikor elkapták, az oltottakon meg 3-4 nap alatt átment nagyon enyhe tünetekkel.

Mindig körberöhögöm azokat a fotelszakértőket akik okosabbnak tartják magukat sok tízezer tanult szakembernél... :D :D

2022. márc. 7. 07:32
 53/70 anonim ***** válasza:
32%

Ne terelj.

Magyarországról van szó és arról, hogy te nem érted hogy nálunk miért csak a téli időszakban csúcsosodnak a légúti megbetegedések.

Elmagyaráztam.

Nem értetted meg.

Szar ügy...

2022. márc. 7. 07:35
 54/70 anonim ***** válasza:

52, magad állítod ki a szegénységi bizonyítványod, nekem már nem is kell semmit hozzáfūznöm 😂

csak annyit, hogy szaladj gyorsan a 4. vagy 5. mittudomén hol tartasz oltásért, hogy továbbra is felsőbbrendūnek érezhesd magad. Ja és természetesen a maszkot is hordd szépen tovább, nehogy már! 😜

2022. márc. 7. 11:40
 55/70 anonim ***** válasza:
100%
51 vicces vagy, de ugye tudod hogy ebbe a rezervátumba te csak 10 oltással, min.3 pcr teszttel es dupla maszkkal léphetnél be? ;)
2022. márc. 7. 11:42
 56/70 anonim ***** válasza:
0%

Azt már megfigyeltem, hogy az ÖSSZES oltásfóbiás ilyesmit mond amikor már nem tudnak érvelni semmivel.

Ennél többre egyik sem képes.

Leírtam a tapasztalataimat amire köpni-nyelni nem tudtál, ezért ezzel a semmitmondó dumával próbálod leplezni a szénné égésedet.

Jellemző...

2022. márc. 7. 12:09
 57/70 anonim ***** válasza:
56...tapasztalat? 😂 Ha használod az eszed (már ha van) és körbe nézel a világban, rájössz te is, mekkora kamu ez a kovid hiszti! Be lettél szopatva, benyaltad a sok fszagot. DE, mikor már a napnál is világosabb, miért nem lehet elismerni, hogy tévedtél? Ehelyett próbálod lenyomni a másikat a légből kapott dumáddal. IQ minusz
2022. márc. 7. 13:07
 58/70 A kérdező kommentje:
Én sem értem ezt az oltott oltatlan hisztit.Egy olyan oltásról beszélünk ami max 6 hónapig érvényes ,de ezek úgy csinálnak mintha övék lenne a világ egy oltástól .
2022. márc. 7. 15:32
 59/70 anonim ***** válasza:
0%

Szóval a világ összes országának vezetése, az összes virológus, epidemiológus, infektológus, az összes gyógyszerkutató es még ki tudja hány szakma képviselője titokban összeült és kitalálták, hogy átverik a világot.

Aham.

Teljesen kivitelezhető.

Látod, ezért is röhög a fél internet a hozzád hasonló konteósokon.

Képtelenek vagytok belegondolni mi kéne ahhoz, hogy ilyen világméretű "hazugságot" meg lehessen csinálni...

2022. márc. 8. 07:10
 60/70 anonim ***** válasza:
77%

"Képtelenek vagytok belegondolni mi kéne ahhoz, hogy ilyen világméretű "hazugságot" meg lehessen csinálni..."

Például az, hogy pontosan a valódi "járvány" kitörése előtt a világot irányító kulcsfigurák megkapják a pontos instrukciókat egy koronapandémia szimuláció keretében (Event201)? Vagy az, hogy a világ összes kormányában olyan politikusok hemzsegjenek akik a Klaus Schwab féle Young Global Leaders tagjai? Ecetera...;)

2022. márc. 8. 07:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!