Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kidobhatnak a boltból mert...

Kidobhatnak a boltból mert sállal az arcomon mentem be a boltba, és nem maszkban ?

Figyelt kérdés
A kasszásoknak az állukon volt a maszk, és nem engedtek fizetni mert a sál nem maszk .Azt mondták takarogyak ki és többet vissza se menjek .A maszk az állon hordva oké a sál az arcon már nem ?

2022. febr. 17. 19:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem erdekel, hogy teged mi zavar es mi nem. Felolem 0-24 hordhatod.

Valakit az sem zavar, ha budos, valakit az sem zavar, ha koszban el, valakit az sem zavar, ha tulsulyos, valakit az sem zavar, ha egy kapcsolatban ugy bannak vele, mint a ronggyal, valakit az sem zavar, ha megcsaljak, valakit az sem zavar, ha valaki mas szenved, valakit az sem zavar, ha kint van a feneke az utcan stb. stb.

Masok vagyunk. En szeretek akadalymentesen levegot venni, es nem csak az otthonom kivul, hanem akkor is, ha mashol vagyok. De ha valaki nem szeret, az engem nem zavar.

Nem, nem ertem mire celzol es hogy ennek mi koze az egeszhez. Nem azt mondtam, hogy a vilagon az osszes letezo szabaly egy hulyeseg.

A jogsit egy bizonyos tudasert kapod, amit el kell sajatitani. Nem kertem, hogy hadd epithessek hazakat mernoki tudas/diploma nelkul. Nem kertem, hogy hadd vezethessek mar ugy autot, hogy vezetni sem tudok.

Azt kertem, hogy gondolkozzunk logikusan es onalloan, merlegeljunk es dontsuk el magunk, hogy milyen torvenynek/rendeletnek van ertelme, haszna.

Ha szerinted a sal nem ved, de a salbol kivagott textil maszk igen, akkor azt hiszem feladom.:D

2022. febr. 23. 16:55
 32/70 anonim ***** válasza:
53%
Nem csak az otthonomban*
2022. febr. 23. 16:56
 33/70 anonim ***** válasza:
0%

Pont arra céloztam, hogy a szabályoknak értelmük van.

Hidd el nem azért hozzák, hogy röhögjenek azokon, akikre vonatkozik.

A "hordjad 0-24" pont olyan lómásikoldalraesés mint az idióták szokásos semmitmondó beszólása az oltásokról, miszerint "neked adom az enyémet is" vagy a "vegyél fel 80 oltást".

Mindig röhögök azokon akik óvodás gyerek módjára sikítófrászt kapnak mert amikor bemennek a boltba negyed órára, fel kell tenniük egy maszkot. :D

2022. febr. 23. 21:34
 34/70 A kérdező kommentje:

Igen értem,de majd ha eltörlik a magán tulajdont, meg nem lesz lesz szükség az emberi erőforrásra (a közjószág munkájára) akkor majd észbe kapsz, még ha most nem is érted.

A maszk nem véd, a maszk egy szimbólum ,egy tudat módosító hogy mindenhol azt érezd ,hogy beteg vagy és fertőző.

Te azt hiszed fent normális erkölcsös emberek ülnek, olyan dolgokat művelnek ,hogy csak pislognál.......

2022. febr. 23. 22:16
 35/70 A kérdező kommentje:
30 #nak ment a válasz
2022. febr. 23. 22:20
 36/70 anonim ***** válasza:
0%

A maszk tudatmódosító???

Azosztigen! :D

Mint írtam, iszonyat gyerekes amikor valaki egy maszk miatt hisztizik.

Például japánban, ha valakinek légúti betegsége van, az eddig is automatikusan maszkot tett fel amikor elment otthonról. Minden utasítás nélkül.

De gondolom ott mindenki hülye, csak te érzed magad helikopternek! :D

A magántulajdonos marhaságodat meg már nem is lehet minősíteni.

Te már turbókovidióta vagy... :D

2022. febr. 24. 05:57
 37/70 A kérdező kommentje:
Csak azt mondom amit a politikusok is mondanak 😄.
2022. febr. 24. 09:44
 38/70 anonim ***** válasza:
70%

Vannak szabalyok, amelyeknek van ertelmuk es vannak, amelyeknek nincs. Lepjunk tul ezen.

Sajnos meg mindig nem ertetted meg. Mert nem reagaltal arra, amirol lenyegeben szo van a kerdesben is.

Mitol ved kevesbe a sal egy textil maszknal (amit ugyanazon salbol is keszithet otthon az ember)?

2022. febr. 24. 09:56
 39/70 anonim ***** válasza:
0%

Szóval a politikusok azt mondják, hogy meg fog szűnni a magántulajdon.

Aham...

Szerintem gyorsan hagyd abba a kannásbor fogyasztását vagy a tudatmódosító szerek használatát... :D

2022. febr. 24. 13:54
 40/70 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben ha nem engednének fietni akkor elmennék anélkül. Így járt az idióta boltos.

De most jól felsül az összes barom, vége a maszkozásnak és ennyit ért az oltásuk (ami jo esetben nem okozott tüneteket)

2022. márc. 4. 13:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!