Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kidobhatnak a boltból mert...

Kidobhatnak a boltból mert sállal az arcomon mentem be a boltba, és nem maszkban ?

Figyelt kérdés
A kasszásoknak az állukon volt a maszk, és nem engedtek fizetni mert a sál nem maszk .Azt mondták takarogyak ki és többet vissza se menjek .A maszk az állon hordva oké a sál az arcon már nem ?

2022. febr. 17. 19:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki részegen autót vezet attól neked még nem kell követned a példáját.
2022. febr. 19. 18:09
 22/70 A kérdező kommentje:
Attól hogy megcsinálták egy vírust és társítottak hozzá rendeleteket (ajánlásokat ) meg egy sz@r oltást ,ahhoz nekem semmi közöm, nehogy már ennyi csaló ,hazug ember mellet nekem kell rosszul érezni magam .Ha a tv hazudik meg a politikusok attól még nem fogok aszerint élni . 🤔🧐😄 Éljen úgy aki ezt mind beveszi
2022. febr. 20. 00:19
 23/70 anonim ***** válasza:
14%
Akkor majd jól el leszel verve, aztán panaszkodhatsz. Azt se lesz aki beveszi
2022. febr. 20. 00:20
 24/70 A kérdező kommentje:
Egyszer össze futhatnák ,szívesen leköhögnélek 😂 verekedni se kell
2022. febr. 20. 00:26
 25/70 anonim ***** válasza:
19%

Csak kibújt a szög a zsákból kérdező! :D

Csak egy ócska oltásfóbiás vagy aki szerint mindenki hazudik a járvánnyal kapcsolatban.

Igaz, hogy ez sok százezer embert jelent de szerinted ez megoldható.

Konteók is mind ilyenek.

Már unalmasak vagytok a légbőlkapott, logikátlan és ellentmondásos marhaságaitokkal ..

2022. febr. 20. 07:51
 26/70 anonim ***** válasza:
0%
A kis konteos!
2022. febr. 20. 08:07
 27/70 anonim ***** válasza:
#25: Mire gondolsz? Én csak most olvasom a kérdést, nem látok olyan hozzászólást, amire illene ez az írásod. Törölve lett talán?
2022. febr. 22. 23:30
 28/70 anonim ***** válasza:

A 22. hozzászólásában ott a válasz a kérdésedre.

2022. febr. 23. 06:28
 29/70 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos "kidobhatnak". Barmit kitalalhatnak, amit aztan torvenyben/rendeletben kiadnak es onnantol kezdve megtehetik. Az agyatlan emberek meg vedeni is fogjak, mert nincs onallo gondolatuk es csak kovetni tudjak azt, amit mondanak nekik "felulrol". Annyi az ervuk, hogy ez van kiadva parancsnak, ugyhogy kovetni kell es ha te nem teszed, akkor te hulye vagy.

Egyszer en is a fel fejemet eltakaro salban mentem be boltba, mert nem volt nalam maszk, es a penztaros, akinek kint volt az orra a maszkbol, kozolte velem, hogy maszk nelkul nem szolgalhat ki. Az persze senkit sem zavar, hogy ha kivagok egy darabot a salambol, varrok ra akasztot, akkor mar elfogadhato (hisz a textil maszkok is teljesen elfogadottak).

Haho emberek hasznaljatok mar az agyatokat es ne csak vakon kovessetek, amit kiadnak...:D

2022. febr. 23. 12:33
 30/70 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, de engem nem zavar ha maszkot kell felvenni valahol.

Ugyanígy nem zavar az sem, hogy jogosítványhoz kötik a gépjárművezetést, amit "felül" tettek közelezővé és ezt "követni kell".

Remélem érted mire céloztam...

2022. febr. 23. 15:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!