Amugy kidobhat egyik naprol a masikra otthonrol vagy kell adni hozza pl 2 honapot?
Figyelt kérdés
22 eves vagyok igy tudom hogy jogilag megteheti de hogy egybol vagy sem. Azt meg hozza kell tennem hogy onkormanyzati lakasban lakunk amit ugy kaptunk hogy a 3 gyerek es anyum. Hat ha ez szamit valamit2022. febr. 14. 11:26
11/31 anonim válasza:
#7-es: akár itt is megkérdezheti. Jogász (is) vagyok - de gondolom az önkoris múltam is jó lesz...
12/31 A kérdező kommentje:
Anyum akar kidobni... De en is be vagyok jelentve
2022. febr. 14. 12:39
13/31 anonim válasza:
Kirakhat és kijelenthet. Inkább legyél jóban vele és kérj bocsánatot...
14/31 A kérdező kommentje:
Most nem reg lett megcsinalva a szerzodes kb 1 honapja. Nem tudom milyen idokozonkent kell. Foleg hogy nincs miert bocsanatot kernem... Sot....
2022. febr. 14. 12:49
15/31 anonim válasza:
Kényszerkijelenthet és már másnap mehetsz is, ahová akarsz.
16/31 A kérdező kommentje:
En meg elmondom az igazsagot amit bizonyitani is tudunk mind a 3-an testverek es akkor ot ki is dobjak az onkormanyzati lakasbol
2022. febr. 14. 16:32
17/31 anonim válasza:
Nem igazán hiszem, hogy bárkit is érdekelne a TE igazságod, de ha netán emiatt felmondanak nekik, attól még NEKED nincs hol lakni!
18/31 anonim válasza:
Na és akkor hova mentek? A testvereid kiskoruak?
19/31 anonim válasza:
Kétlem hogy kidobhat, ha oda vagy bejelentve. Ha kidob, fordulj a rendőrséghez, önkormányzathoz, mert nincs joga utcára tennie az önkormányzati lakásból.
20/31 anonim válasza:
15 napod van, miután felmondták a szívességi lakáshasználatodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!