Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Házeladás volt, az átíratást...

Házeladás volt, az átíratást elkezdtem, minden papírt elküldtem E-Mail-ben, még most sincs fejlemény, meddig tarthat ez?

Figyelt kérdés
Még mindig a régi tulajnak megy a számla/csekk!

2022. febr. 12. 13:43
 1/4 anonim válasza:
100%

Nekünk az áram ment a leglassabban, ott kimaxolták a határidőket. Szerintem volt vagy másfél hónap, mire a mi nevünkre került.

Vízművek visszadobta 1x, mert rossz mérőóraállást rögzítettünk, de amikor javítva lett, onnantól hamar átírták.

Gáz volt a leggyorsabb.

Kuka is hamar ment.

Zaklatni kell őket, ha nincs válasz. De amíg fizetitek, és az átadásnál rögzítve lett, hogy mikortól lett átadva nektek minden, addig szerintem mindegy.

2022. febr. 12. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
30 nap volt mire átírták a földhivatalban a nevünkre a házat. Utána bementem személyesen mind a gáz, mind az áramszolgáltatóhoz. Lepapíroztuk a volt tulajjal az óraállásokat, azt is vittük. Rögtön kiállították az addig összeget a régi tulaj nevére, onnantól pedig mi kaptuk a mi nevünkre.
2022. febr. 12. 14:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ja, már csak a villany van hátra, többi rendben.
2022. febr. 15. 04:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Jól mondjátok,,Írok már nekik , hogy mi a fene van!
2022. febr. 15. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!