Hogyan válhatok függetlenné?
Engem zavar, hogy Magyarország nem véd meg, de elvisznek, ha én megpróbálom megvédeni magam. Zavar, hogy adót kell fizetnem, miközben felesleges baromságokra van elverve a pénz, amire nincs is szükségem, vagy el van lopva. Zavar, hogy nincs szólásszabadságom. Egy népírtást tilos tagadni, egy forradalmat meg tilos ellenforradalomnak nevezni. Van egy elég nagy területem, ahol teljesen önellátó vagyok, emellett online bizniszekből van keresetem. Van erdőm, hegyem, völgyem, patakom. Nagyapámtól örököltem, aki kárpótlási jegyekből vette meg ezt a birodalmat. Én bőven el vagyok itt úgy, hogy ki sem teszem innen a lábam. Szeretném elkeríteni magam, és Magyarországtól függetlenné válni. Lehessen fegyverem, hogy megvédhessem magam, ne kelljen adóznom, azt és annyit termeljek a földemen amit akarok, áramot vezethessek a kerítésbe, megmérgezhessem a boromat amit dézsmálnak, következmény nélkül, mert ha be is jelentem a rendőrségen, hogy ki fognak rabolni, ők a büdös életben nem küldenek oda embereket őrködni.
Ha nem is válhatok ki Magyarországból, szeretnék egyéni függetlenséget az államtól. Ne szóljon bele, mit csinálok a saját területemen. Ne lopják el a pénzem adó formájában, cserébe én se kérem soha a rendőrséget, honvédséget, hogy védjen meg, nem veszek igénybe kórházi ellátást csak magánban, ha pedig utakat használok, akkor azért hajlandó vagyok éves bérletet fizetni épeszű keretek között. Hogyan lehet ezek közül bármelyiket is megoldani? Lehetséges egyáltalán? Én nem akarok semmilyen állam alá tartozni. Szabadságot akarok.
Ha nem is teljesen az általad felhozott jogokkal, de a lehetőség elvileg adott! Csak éppen qrva költséges lenne.
A teljes magánterületedet körbezárhatod, és az illetéktelen behatolókkal szemben a jogi lehetőségeidet kimerítve felléphetsz! Egy ilyen kiskapu például az, hogy a számszeríj a Magyar jogértelmezés szerint nem fegyver! Vagyis ha nyíllal lábon lövöd akkor az nem fegyveres elkövetés, csak sima testi sértés. De ha a hobbiból tartott kutyáid szedik darabokra, azért már nem is felelsz! De ennek előfeltétele a terület teljes körbe zárása! Csak úgy lehessen bejutni bárhol is, hogy a behatoló egyértelműen tisztába legyen vele, hogy magánterületre lép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!