Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezt nem értem hogy miért?

Ezt nem értem hogy miért?

Figyelt kérdés
Kb egy honapja hogy megkaptam a birosági végzést (egy év felfüggesztettet kaptunk lopásért és 23000ft perköltséget kell fizetni tárgyalás nem is volt)vártam hogy jöjjön a csekk erre jött egy idézés a biroságtol hogy tárgyalás lesz egy honap mulva.
2010. szept. 10. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Lopj máskor is..
2010. szept. 10. 19:11
 2/10 anonim ***** válasza:
8%
Fogadok hogy cigány vagy.
2010. szept. 10. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Nem cigány, hanem HÜLYE

[link]

2010. szept. 10. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

régen aki 1tyúk értékénél nagyobat lopott azt halállal jutalmazták.Szoval te mindenkép jól jártál szerintem

a 23kft al meg tárgyalásal és felfügesztettel

2010. szept. 10. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Nem, nem... Nem halállal. Levágták a jobb kezét. Ha megint lopott, a balt is. Abban az időben ez rosszabb volt a halálnál, hiszen teljesen "keresőképtelen" lett, viszont akkor még nem volt rokkantnyugdíj. Gyakorlatilag szépen éhen halt, hiszen a levágott kezéről mindenki tudta, hogy tolvaj, így nem sok alamizsnára számíthatott.

Pedro

2010. szept. 10. 21:23
 6/10 anonim válasza:
70%

Igazi majmok társaságába csöppentél kedves kérdező.

Ne is foglalkozz velük.Én se dicsérnélek meg de gondolom nem is arra vagy kíváncsi hogy kinek mi a véleménye rólad meg arról amit tettél.

Senkinek nincs joga pálcát törni ennyi info után más feje felett mert nem tudhatja ki és milyen okból követte el azt amit el követett.Kérdező gondolom választ szeretne a kérésére nem a rossz indulatú beszólásokra kíváncsi.

Ti beszólogatni jártok ide vagy segíteni?

Szörnyű!!!!!!!!!

2010. szept. 10. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Az ügyiratszámod alapján, - aminek rajta kell lennie a bírósági végzéseden, - érdeklődd meg a kompetens bíróságtól, hogy Te nem értesz jól valamit, vagy ügyviteli hiba történt-e!

Ha volt ítélet, - akkor lezárt egy ügy...

Ha nincs lezárva az ügy, akkor pedig mire fizessél perköltséget, - és milyen jogcímen... (?)

2010. szept. 18. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
7%
A lopás bűn és szégyen!!! Nem mentheti semmi sem!!!
2010. szept. 24. 20:43
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Én csak beszólogatni, 73as.
2010. szept. 24. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:
24%

" Az ügyiratszámod alapján, - aminek rajta kell lennie a bírósági végzéseden, - érdeklődd meg a kompetens bíróságtól, hogy Te nem értesz jól valamit, vagy ügyviteli hiba történt-e!

Ha volt ítélet, - akkor lezárt egy ügy...

Ha nincs lezárva az ügy, akkor pedig mire fizessél perköltséget, - és milyen jogcímen... (?)"

Tök mindegy milyen jogcímen. Lopott hát fizessen. Én legalább ötször tárgyalnám az ügyét és még az írnok kávéját is ráperelném.

2010. szept. 24. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!