Ebben az esetben lehet pert indítani?
Az lenne a kérdésem hogy a munkámból adódóan lett egy gerincsérvem amit meg is kellett műteni, még jelenleg tp vagyok. Viszont a munkahelyemen azt mondták hogy nem tudnak foglalkoztatni ez miatt, persze ez nem igaz mert lenne rá lehetőségük. Szóval ha letelik a tp kirúgnak, pedig egyedül nevelem a gyermekemet szóval kellene a munka...
Ebben az esetben lehet pert indítani ellenük? A zárómra az van írva hogy fizikai megerőltetés végett keletkezett sérv.
Előre is köszi a választ.

Szerintem nem érdemes ilyenbe bele menni.
Ha meg is nyernéd a pert nem fognak jó szemmel rád nézni és ott fognak szívatni ahol csak tudnak.
Másrészt sok indokkal meglehet szüntetni a munkaviszonyodat. Például megszüntetik papíron azt a munkakört és nem tudnak máshova elhelyezni. Vagy ráfogják hogy nem megfelelően végzed a munkádat, és sokáig lehetne sorolni.
Szerintem inkább kezd el másik munkahelyet keresni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!