Hogy lehetséges az hogy az ellátáshoz való jogot a háziorvosok előszeretettel megtagadják csak azért mert valaki nincs beoltva?
Kezdjük ott hogy én oltott vagyok, és úgy alkotok ilyen véleményt.
Szóval rengeteg-rengeteg képet látok az interneten hogy egyik másik rendelőbe ki van írva hogy oltottakat nem áll módukba kezelni/vizsgálni. Nem tudhatjuk hogy ezek mennyire igazak vagy esetleg hazudozásból rakta valaki fel a fénykép ereéig, de nem is hittem ebben amíg ismerősömmel ez meg nem történt. Háziorvoshoz megy be mert nagyon csúnyán köhögött és kiütései voltak a kezén. Kijön az ápoló és első kérdés hozzá "Be van oltva? Ha nem akkor kérem telefonon keresse a Doktornőt" A story további része nem releváns, mert lehet akárhogyan magyarázni a szituáció hogy személyesen nem látják el az magáért beszél.
Szóval jogilag ezt hogy tehetik meg? Ezek után kezdem azt hinni hogy a képek nem is kamu képek hanem valódiak, és ténylegesen vannak ilyen gerinctelen féreg orvosok.
9. Uram be van dagadva a lába? Igen. Ha belenyomja a hüvelyk ujját , akkor meglátszik a nyoma?
Az orvos tud kommunikálni, ért az idősek nyelvén. A papa idős, nem hülye.
Tényleg hiába csűröd csavarod, félremagyarázod, akkor sincs igazad. 😅
Ilyenkor mondom azt, hogy én patikus gyógyszerészként többet érek, mint egy covidtól rettegő orvos.
Én kiszolgálom az oltatlanokat, adok favipiravirt a covidosoknak (vagy hozzátartozóiknak, akik bejönnek érte a patikába), és nem csak telefonon osztom az észt, hanem adok gyógyszert a betegeknek! Én nem tagadom meg a munkát, ellentétben az "egészségügy" másik felével...
Ne aggódj az orvosok két éve vizsgáznak emberségből.
Elfelejtik sokan hogy a Harmadik Birodalom orvosainak két választása volt: 1.fejbelővés 2. Együttműködés.
Napjainkban. 1. Kirúgás. 2. Együttműködés.
13-as: Igen ha valaki a tüneteket észleli magán egyértelmű hogy ne menjen, de aki közel sem covid tünettel menne be hanem mert bármi másik 1001 baja van azt ne küldjék már el a fenébe. Telefonon kitapintja az orvos hogy van-e májzsugor.
14-es: minden tiszteletem a tiéd, ez lenne az igazán ALAP ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!