A végrehajtói irodáknak kötelező-e a szárazbélyegző használata?
Arról van szó, hogy családon belül valaki azzal szeretné a tartalékok eltűnését igazolni a többiek felé, hogy azt állítja, végrehajtás alá vonták.
Hosszas huzavonát követően hozott "hitelesnek tűnő" papírt, de ha van rá mód, biztosan szeretném tudni, hogy igazi-e.
3-as: Részben igazad van. De nemcsak ők a felelősök.
Van egy rakás alkalmazottam. Tudod milyen piti ügyekben kaptak végrehajtói letiltásokat? Be nem fizetett parkolás, BKV bírság, be nem fizetett mobiltelefonszámla, időnként otp személyi kölcsön párszázezerről. Ha nem lennének a végrehajtók, akkor ki hajtaná ezeket be? Verőlegények? Vagy ne hajtsa be senki? Az tudod hova vezetne, ha a nemfizetésnek nem lenne következménye? Mert sok ügy nem azért kerül a végrehajtóhoz, mert nem tudnak fizetni, hanem mert nem akarnak, carnak rá. Aki a 8ezres BKV bírságot nem akarja kifizetni, az lehet, hogy megérdemli, hogy évekkel később a végrehajtón keresztül 60000 forintot fizessen. Az én alkalmazottamnak belefért volna a fizetésébe, hát így járt.
Mindig is volt végrehajtás - csak nem üzleti alapon!!!
Tudod te, hogy mi pénzt harácsolnak ezek a hiénák? És mennyit csalnak, lopnak és átvernek??? Voltam egy pár kilakoltatáson és egyéb eseményen, bicskanyitogató amit (és ahogy!) művelnek!!!
Vissza kell állítani a közvetlen bírósági végrehajtást, vissza kell állítani a jogszerűséget!!! (ezt a Schadl-féle hordát elszámoltatni és el kell zavarni a francba!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!