A youtube vissza tud élni a személyi igazolványommal?
Figyelt kérdés
Életkor ellenőrzés miatt a személyi igazolványom egyik oldalát, elküldtem nekik de kisatíroztam a személyi számát. Ezzel vissza tudnak élni?2022. febr. 1. 22:28
2/16 A kérdező kommentje:
Még úgy is, hogy a számot kisatíroztam?
2022. febr. 1. 22:30
3/16 anonim válasza:
Visszatudnak.
innentől minden lépésedről tudni fognak, főleg ha még telefonszám is regisztrálva van, vagy esetleg facebook regisztrációról használod a jutyubot is.
4/16 anonim válasza:
Persze, a Youtubenak az az alapvető üzleti modellje, hogy a felhasználóik személyi számait árulják a darkneten.
Nem vagy annyira fontos, mint hiszed.
5/16 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom vissza csinálni? Ezekből miért tudnak lekövetni?
2022. febr. 1. 22:32
6/16 anonim válasza:
Sehogy nem tudod visszacsinálni. Megtalálnak, rettegj.
7/16 anonim válasza:
Amikor a 12 éves a Youtube-ozgat aztán itt kérdezget utána …:D
8/16 anonim válasza:
7: Inkább térj vissza a testépítés kategóriába trollkodni. Ott jobban ment,a jog nem a te műfajod...
9/16 anonim válasza:
Igen, és vissza is fognak vele élni. Nem szabad nekik személyit küldeni. Ha mindenáron meg akarsz nézni egy olyan videót, aminél kérik, vannak olyan oldalak, ahol anélkül is meg tudsz nézni youtube videókat. Persze neked már mindegy.
10/16 A kérdező kommentje:
9ss de hogyan élnek vissza vele?
2022. febr. 2. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!