Ha készpénzben csaltak ki pénzt tőlem akkor tehetek akármit is?
A történet röviden a következő: Az az élettársam azt hazudta , hogy megszülte a gyerekem amíg én külföldön voltam és nem tudtam semmit, csak elhittem neki.
Aztán sikerült találkoznunk később, viszont akkor a gyerek állítólag még a kórházban volt és nem látogathattam meg a Covid miatt.
Természetesen elhittem ezt a történetet és egy nagyonn készpénz összeget (milliók) adtam neki hogy meg lehessen teremteni a gyereknek szükséges körülményeket otthon.
Ezután kiderült, hogy igazából nincsen semmilyen gyerekem és a pénzt pedig nem adja vissza.
Mit tehetek ebben az esetben?
Kilátástalan vagyok teljesen.
Tudna ezzel kezdeni valamit a bíróság?

Miért ne adhattál volna az "élletársadnak" pénzt bármire? Ez még nem bizonyítja a csalást. Egy fotót sem kértél a gyerekedről? Amúgy milyen "élettárs" az, akit hónapokig nem látsz és azt sem látod, hogy nőtt a hasa?
"Természetesen elhittem ezt a történetet " Én nem hiszem el, hogy ilyen kretén él ezen a bolygón.
Sajnos hülye voltam.
És küldött képet "róla"

Ha nem tudod bizonyítani akkor elkonyvelheted veszteségnek.
Ha az összeget utaltad volna, talán jobb helyzetben lennél.
Az ajándékot vissza lehet követelni.

Van fbos beszelgetes? Bármi írásos ahol azt irja hogy gyereked szuletett?
Egyaltalan nem remenytelen, de feljelentest kell tenned. Ez nagy ertekre elkovetett csalas, nem soprik a szonyeg ala mint ha biciklid liprak volna el. Minimum kihallgatjak, siman megtorhet mar ott es kesz. Ha fel se jelented eselyed sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!