Miért kell ezt?
Figyelt kérdés
Mikor tiltják mar végre be,hogy hamisítványokat gyártsanak? Elegem van,hogy en megvettem eredetiben,es aztán rá egy pár évvel számlával dobozzal árulják a faket Inst@gramon. Lementik az eredetiről a fotót, majd küldenek egy abibost Adidas helyett🤣 csak nevetni tudok ezeken. Miért nem tudja a csóró elfogadni,hogy csóró? Úgyis tudja mindenki hogy az akkor? Hogyha kenyere nincs es egymillios Chanel szettje van akkor levágja mindenki,hogy egy kamus proli. Undorító! Remélem mind lekapcsolják a replikákat áruló romákat! Én is cig@ny vagyok,csak én elfogadom,hogy nekem mondjuk “csak” egy övre vagy egy sálra van a LV-ból pénzem,és nem veszek egy replika táskàt mellé,hanem szépen lassan gyűjtök az eredetire. Ezek a tipik C tipusu emberkék nem tudják elfogadni azt,hogy nekik csak ennyi jutott.2022. jan. 25. 11:43
1/3 A kérdező kommentje:
Es csodalkoznak ha full le vannak nezve. Kis prolikak…sosem lesz penzuk az igazira😆😆😆
2022. jan. 25. 11:48
2/3 anonim 

válasza:

A hamisítványokkal való kereskedelem most is büntetendő és tilos. Csak ha senki nem jelzi a hatóságoknak, nem is fog történni semmi.
3/3 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy csak az a bűntetendő,amikor úgy adják el hogy eredetinek van mondva. De lehet igazad van,regetegszer jelentetettem az Insta oldalt is,viszont semmi sem történt. Bár tudom,hogy a hatósági és a közösségi média jelentés nagyban különbözik.
2022. jan. 25. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!