Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van valami hatóság vagy...

Van valami hatóság vagy szervezet ahol bejelenthetem ha egy iskolába pozitív covid teszttel bemennek tanítani a tanárok? És ha igen, mi történik ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Az igazgató nem játszik mivel épp ő hívatja be őket..
2022. jan. 23. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Betegek, vagy csak pozitívat teszteltek? Ez tok egyszerű: beteg vagy? Maradj otthon. Nem vagy beteg? Akkor told be a segged dolgozni/iskolába. Ideje már a picsogasnak véget vetni.
2022. jan. 23. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
#alapitvanyiiskola
2022. jan. 23. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

a köjálnál.

legalábbis nekem volt egy köröm ezzel kapcsolatban.

covidos voltam amire elvileg 100%os táppénz járna, ugyanúgy, mint a munkahelyi balesetre.

és amikor kértem a körzeti orvostól a 7es kódú ezt jelző táppénzes papírt, akkor azt mondta, hogy szó sem lehet róla.

ilyesmi csak abban az esetben adható ki nekem, ha én értesítem a köjált, ők kijönnek a munkahelyemre és a vizsgálatuk által bizonyítást nyer, hogy én a munkahelyemen szereztem a covid fertőzést....

amúgy meg nincsen karantén ellenőrzés meg semmi se már, mint az 1. hullámban, hogy kopogtattak a rendőrök, meg matricát tettek a lakásod ajtajára.

az én melóhelyemen is a múlt héten 2 igazolt covidos jött be dolgozni és senkit sem érdekelt, hogy mekkora köcs ögség ez.

szakszervezet nincs aki szót emelne a munkavállalók érdekében ilyesmi miatt, hatóságokat nem érdekli, így mindenki magára van hagyva és azt csinál amit csak akar felelőtlenül, büntetlenül.

2022. jan. 23. 19:05
 4/9 A kérdező kommentje:

1-es: a tünetmentes is fertőz, ez nem is értem hogy miért kell elmondani, mintha az őskorban élnénk.. (arról nem is beszélve h köhögnek, tüsszögnek...)

3-as: mármint az ÁNTSZ-re gondolsz? Velük már próbáltam felvenni a kapcsolatot de nem sikerült. Bár személyesen még nem próbáltam csak telefonon meg emailben.

Rendőrségnek esetleg nem lehet bejelenteni?

2022. jan. 23. 19:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Mármint NNK. Ez a jelenlegi nevük. Szóval Köjál - ÁNTSZ - NNK egymás után. De kezdem azt hinni hogy ezek csak álnevek és a valóságban nincs mögötte semmilyen szervezet mivel sehol nem lehet elérni őket, és nyomuk sincs.

Ha központi címükre bemegyek ott találhatok valakit akivel az ügyben lehet beszélni? (Budapest Albert Flórián út 2-6)

2022. jan. 23. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Aki nincs tesztelve is lehet pozitív és fertőzhet tünet nélkül, mit kell ezen hisztizni? Majd az oltás megvéd, nem?
2022. jan. 24. 15:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Mármint kit véd meg az oltás?

Téged?

Terhes kismama, csecsemő, 3 éves gyerek szerinted be van oltva?

2022. jan. 24. 15:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg az a helyzet egyébként, hogy oltatlan gyereknek nem kötelező bejárni az iskolába, de az oltottnak igen, úgyhogy az oltott gyerek hazahozhatja a pozitív tanártól a vírust, míg az oltatlanok megússzák.
2022. jan. 24. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
A tanártól / a többi gyerektől / a buszsofőrtől / a többi utastól / az eladótól / a többi várálótól / stb. Ezer helyről hazaviheti, ezzel az erővel retteghettél volna eddig is.
2022. jan. 24. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!