Van valami hatóság vagy szervezet ahol bejelenthetem ha egy iskolába pozitív covid teszttel bemennek tanítani a tanárok? És ha igen, mi történik ilyen esetben?
a köjálnál.
legalábbis nekem volt egy köröm ezzel kapcsolatban.
covidos voltam amire elvileg 100%os táppénz járna, ugyanúgy, mint a munkahelyi balesetre.
és amikor kértem a körzeti orvostól a 7es kódú ezt jelző táppénzes papírt, akkor azt mondta, hogy szó sem lehet róla.
ilyesmi csak abban az esetben adható ki nekem, ha én értesítem a köjált, ők kijönnek a munkahelyemre és a vizsgálatuk által bizonyítást nyer, hogy én a munkahelyemen szereztem a covid fertőzést....
amúgy meg nincsen karantén ellenőrzés meg semmi se már, mint az 1. hullámban, hogy kopogtattak a rendőrök, meg matricát tettek a lakásod ajtajára.
az én melóhelyemen is a múlt héten 2 igazolt covidos jött be dolgozni és senkit sem érdekelt, hogy mekkora köcs ögség ez.
szakszervezet nincs aki szót emelne a munkavállalók érdekében ilyesmi miatt, hatóságokat nem érdekli, így mindenki magára van hagyva és azt csinál amit csak akar felelőtlenül, büntetlenül.
1-es: a tünetmentes is fertőz, ez nem is értem hogy miért kell elmondani, mintha az őskorban élnénk.. (arról nem is beszélve h köhögnek, tüsszögnek...)
3-as: mármint az ÁNTSZ-re gondolsz? Velük már próbáltam felvenni a kapcsolatot de nem sikerült. Bár személyesen még nem próbáltam csak telefonon meg emailben.
Rendőrségnek esetleg nem lehet bejelenteni?
Mármint NNK. Ez a jelenlegi nevük. Szóval Köjál - ÁNTSZ - NNK egymás után. De kezdem azt hinni hogy ezek csak álnevek és a valóságban nincs mögötte semmilyen szervezet mivel sehol nem lehet elérni őket, és nyomuk sincs.
Ha központi címükre bemegyek ott találhatok valakit akivel az ügyben lehet beszélni? (Budapest Albert Flórián út 2-6)
Mármint kit véd meg az oltás?
Téged?
Terhes kismama, csecsemő, 3 éves gyerek szerinted be van oltva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!