Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ember embernek ennyire az...

Ember embernek ennyire az ellensége?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=IY5bPKXyiX0

Szomszédok ugattak bele más dolgába, milyen aljas dolog az ilyen?

2022. jan. 15. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Bizonyos esetekben állampolgári kötelességed jelenteni, ha tudomásod van egy bűncselekményről. Csak szólok.
2022. jan. 15. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

én múlt héten láttam egy olyan vidit, hogy válás után az édesapa ment a gyermekéért...erre a volt felesége palija ilyet szólt a hát előtt az apának, hogy-neked már nincsen közöd a gyermekedhez, mert ő már az én lányom...

erre türelmes apuka annyit mondott, hogy nem izgat a provokáció, hozzátok a gyerekemet, mert ez a hétvége az enyém.-én a vidit nézve csodáltam a türelmét-

Nem hozták, majd szóváltás következett és anyu szeretője bement egy puskáért majd kijött és élőben lelőtte az édesapát...

A szomszéd vette vidire az egészet.

2022. jan. 15. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze, a hivatalos szervek meg erre élvezkednek, a spiclik és vamzerok dobják fel a másikat.
2022. jan. 15. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Csak nem egy tesó vagy az elkövető holdudvarából kérdező?

Hehh, én sem értem a videóban szereplő termesztő szomszédait, Zalában rég rágyújtották volna a házat az ültetvényével együtt.

2022. jan. 15. 22:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Nyilván csak a tesók szokása az illegális tevékenység nem? Míg más európai országban már nevelhetsz több tövet, itthon meg golyóálló mellényben mennek ki szerencsétlenekhez. Ez az ország ebben is elmaradott, mint sok más kérdésben is, nem is tudom hogy lehetünk uniós tagok, ilyen felfogással.

2022. jan. 15. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
#5 Csavarlazítózzál, az olcsóbb és legális, és garantáltan bekábulsz tőle ha már ez a lényege.
2022. jan. 15. 22:10
 7/7 árokpart ***** válasza:
48%
1-es Az a bizonyos eset Magyarországon egyedül az államellenes tevékenység.
2022. jan. 16. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!