Ha meg szeretném változtatni a nevemet, akkor gondolom új személyit, taj-kártyát stb kell igényelni. De mi lesz az érettségimmel, diplomámmal? Azt elfogadják a régi nevemmel? Vagy kapok róla valami igazolást, hogy e a régi nevem?
Ezt találtam a neten: #
„Adatelírás, névváltozás bejelentése a Központi Érettségi Nyilvántartás felé” funkciót kell használni. Azt érettségiző okmány adatainak módosítására és az új okmány számának megadására is lehetőség van.
Forrás: [link]
Szerintem ez olyan mint pl. myvip-en beírhatod a vezeték és keresztnevedet. És van egy hely külön a születési névnek is.
Szóval szerintem attól a régi, rendes neved nem tűnik el, nem szűnik meg csak az újat használod.
Én is meg akarom változtatni az enyémet. Mondjuk én azt akartam, hogy a régit még csak ki se tudják deríteni, de sajnos ez nem olyan mint a filmekben amikor valaki bekerül a... elfelejtettem. Nem jut eszembe a szó már vagy 5 perce. Szóval amikor valaki új személyazonosságot kap és máshol él. valami védelmi program vagy micsoda... nem jut eszembe sehogyse :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!