Mi ez az OPPT UCC? Ma találkoztam ezzel először.
Nagyon zavaros, de úgy tűnik, hogy vannak követői.
"Az első és a legfontosabb tény:
Magyarország vállalatként van regisztrálva az USA-ban, egészen pontosan New York államban, ahol minden tekintetben érvényes a UCC, ennek következtében pedig Magyarországon is."
"a UCC, a Földön az összes kereskedelmi ügyletre vonatkozik,
mindegyik bank, kormány és jogi entitás jogalap nélkül működik,
az összes adósság törölve lett,
egyéni felelősség van,
senki nem állhat a Teremtő, és a Teremtő bármely teremtménye közé,
ha valaki valaki cáfolni akarja és hitelesen cáfolni is tudja, akkor azt jogában áll megtenni."
Mi ez az agybaj már megint? Tud valaki erről valamit? Légy szíves, írd le röviden a lényegét!
"És mivel magyarorszag mint cég valoban be van jelentve New York államba i$g kiterjedt a törvény ránk is."
Ha én most bejelentek egy USA Kft. nevű céget, akkor az USA az Magyarország cége lesz?
12 válaszoló.
Magyarorszag nevű cég be van jegyezve New York-ba.
Így törvényeket hozhatnak felettünk mivel téged ebbe a rendszerbe helyeznek el a "személyi igazolvanyod stb alapján"
Innentől a Cég igazgatója dolgozói vannak feletted és iranyítanak, valamint kezelik a vagyonod (parlamenti kepviselök stb)
Itt a hivatalos bejegyzés, nekem van rá bizonyítékom.
Hivatalos!
Magyarországi cég bejegyzés.
Itt pedig hogy elfogadta Magyarorszag is az UCC törvenyt.
Washington állami ucc kereső link:
Search by file" menü
Kód:
2017-318-6392-0
Ezutan letöltheted a pdf fájlt.
Van rá barmi bizonyítékod hogy nem így van?
Vagy te csak azr hiszed el amit a media meg rádió bemond? Amég ilyen buta vagy nem is fogod felfogni már bocsi..
"Vagy te csak azr hiszed el amit a media meg rádió bemond?"
A legszarabb dumátok :)
Mondjuk nekem nem válaszoltál, az biztos nincs benne a konteó manuáljában. Hát Laci erre tanít benneteket?
Béci nem érted? Mit kell ezen még magyarázni?
Magyarország amerikába van bejegyezve a tőzsdén is. Ott vannak az értekpapirok is az oldalon amit linkeltem.
Mint orszahot nem tudsz bejelenteni ezért mjnt cég van bejelentve. És igen lehetett volna ez fordítva is ha itt lenne a világtőzsde nem ott..
De hiába magyarázom te csak egy troll vagy szerintem. Mert baromságokat irkálsz csak, minthogy utána néznél..
"Béci nem érted? Mit kell ezen még magyarázni?"
Elolvastad azt, hogy a keresőben mire keresel? Nem várom, hogy egyáltalán egy mukkot megérts angolul (a magyarok 1/3-a nem beszél idegen nyelvet, én beszélek, tehát kettőnk közt még így is 50% lesz az arány, azaz elég jó eséllyel mondhatom ezt ki - statisztikai alapon). Amiben keresel (EDGAR), abban olyan céges ÉS MÁSOK vannak benne, akik közzétesznek dokumentumokat az amerikai tőzsdén. Leegyszerűsítve: nem csak azok az entitások találhatóak meg benne, amik a tőzdsén forognak (és főleg nem kizárólag cégek), hanem azok, akik befektetnek oda, vagy épp befeketetést várnak onnan.
A linkelt keresőnek a leírása ez:
"Company or fund name, ticker symbol, central index key (CIK), file number, state, country, or standard industrial classification (SIC)"
Felhívnám figyelmed az OR FUND (befektető, befektetési alap) kiegészítésre a company után. Ez nyilván (véltelen vagy szándékosan? ki tudja...) elkerülte annak a kedves "igazságoldal" szerkesztőnek a figyelmét, aki a comapny-t még le tudta fordítani.
És éppen ezért csak idézni tudlak: "De hiába magyarázom te csak egy troll vagy szerintem. Mert baromságokat irkálsz csak, minthogy utána néznél.."
Én utánanéztem. Sajnos a konteó oldalad megint csődöt mondott. De felőlem higgy továbbra is annak.
"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!