Tüzijátékkal másnak okozott kár mint pl. kiégett erkély, megsérült autó esetén az állam kártalanít?
Figyelt kérdés
Mikor az okozó személye nem ismert és nem is derül ki.2022. jan. 1. 18:13
11/13 anonim válasza:
Most attól lettél mérges, hogy rávilágítottam, milyen ostoba vagy. :-))))))))))))))
A többiek ugyanazt írták, mint én, csak nem tették hozzá, hogy aki ilyet kitalál, annak mennyi esze lehet. Én meg leírtam, ennyi a különbség. :-)))
12/13 A kérdező kommentje:
Én meg csak szimplán visszavilágítottam arra, hogy valójában a te térfeleden tenyészik az a bizonyos ostobaság amiről makogsz, ha már te amatőr módon személyeskedni is óhajtottál. Jaaa vagy ezt nem lehet csak neked? Bohóc. :D
2022. jan. 3. 07:58
13/13 anonim válasza:
Sajnos nem, a mi kerületünben is érintett egy tűzeset egy társasházat, nem kapnak semmit kártalanítás címén. Ezért is bosszant, hogy nem lehet ezt jobban szabályozni, a mi környékünk is veszélyes ilyenkor, az ablakból látom, mennyi felelőtlen tűzijáték felhasználó van, csak a szerencsén múlt, hogy nem lett itt is baj. Van, akinek szórakoztató ez az éjszaka, én meg reménykedek, hogy megmarad az otthonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!