Milyen következményekkel jár, ha nem megyek el a háziorvos által előírt covid tesztre?
Na meg kihagytam, hogy már két oltással is rendelkezem.
Ha valami lényeges információt még nem írtam le, jelezzétek.
De szerintem ennyiből már ti is láthatjátok, hogy a tesztelés nemhogy felesleges, hanem rám nézve kifejezetten káros is.
Azt talán meg lehetett volna beszélni a háziorvossal, hogy az orrsövényferdülés miatt másként lehetne-e tesztelni.
Hogy egyből el kell küldeni mindenkit ilyen tünetekkel tesztre, az egy általános előírás a háziorvosok számára, nem ők találják ki, hogy egyből küldik az embert.
Beteg nyugodtan lehetsz az oltásoktól, azok nem a fertőződést meg a többi ember megfertőzését gátolják, hanem csak nem leszel olyan beteg, mint oltás nélkül. Én több embert is ismerek, akik elkapták a 2 oltás ellenére. Egy 32 éves illető meg bele is halt, aki pedig már a 3. oltást is megkapta.
De ha megvannak az oltásaid, akkor nagyjából kizárt, hogy Covidot állapítsanak meg. Most ez a szokás, hogy akit beoltottak, annak mindegy, mi baja van, és hiába lesz pozitív a gyorstesztje, utána mégis negatívnak minősítik. (Tesztelést végző ápoló információja szerint.)
Kedves 9-eske!Jol mellenyultal ugyanis qrvara nem vagyok oltas fanatikus sot most kapaszkodj meg cukorborso be se vagyok oltva es nem is all szandekomban :D
Helytelen megallapitas volt dehat mindenki imad itt ebben a tetves orszagban okoskodni hatterinfok nelkul
Akkor nem tesztelnek ha nemet mondassz
Megy az garatbol is szerintem
A garatosnal en semmit se ereztem
Az orr tesztnel csiklandos volt tehat abszolut nem volt kellemetlen mondjuk nekem nincs orr problemam,allergia van de az orr sprayvel kezelve van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!