Miért nem lehet a törvény szigorával lecsapni a tűzijáték és petárda használókra? Ennél kevesebb értelmetlenebb dolgot nem nagyon tudnék mondani. Nem a hivatalos tűzijáték rendezvényekre gondolok.
Tudod hogy hány évet kapnak drogcsempészetért? Mégis csinálja az is aki jobban akar élni, és több pénzt szeretne.
Petárdáért legrosszabb esetben le ültetnek 72 órára, és kifizetsz X összeget, téged ez visszatartana?
2
" Kevesebben dohányoznak azóta, hogy "nemzeti" lett a trafik ? "
A nagyon erős dohányosok bizonyára nem hagytak fel a füstölgéssel ez miatt...De én pontosan azóta nem gyújtottam rá és nem vettem semmiféle dohányterméket amióta külön árulják.Előtte meg rendszertelenül ugyan de dohányozgattam.Volt olyan nap amikor ~30 szál mezítlábas sodort cigarettát is elszívtam.
Ha a közelben állat van, akkor bizony állatkínzásnak kéne minősíteni, akkor is, ha nem tudtak róla, nem szándékos.
(gondatlanságból elkövetett állatkínzás)
Gondolom ilyen kitétel nincs, és súlyosbító körülmény sem, de valóban lehetne.
A kereskedőket meg szétbüntetném én is.
#5 "Kutya nem lehet előbbre mint emberélet"
A te testi épségedet milyen szinten is veszélyezteti az, ha nem tudsz Szilveszterkor petárdázni? Hm? Azon kívül, hogy ha rajta kaplak feld*gom a s*gg*dbe? Hm? Ostoba...
A petárda, tűzijáték eleve rossz.
- zajszennyezés
- légszennyezés
- baleseti veszélyforrás
- állatkínzás
- megviselik a babákat, időseket, autistákat.
Aztán meg csodálkozunk, hogy kevés a madár, és hogy sok a szúnyog.
A tiszta levegő, az állatok védelme, az emberek védelme előrébb való, mint a durrogtatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!