Zacskót a zöldséges/gyümölcsös standnál, bár az ingyen van...
Egyszer loptam egy növényt, ilyen kis pozsgás növénymixek voltak kirakva és voltak "kicsinyei" egyet letörtem és zsebre tettem, otthon elültettem és meg is eredt (amúgy a boltba 1000 ft-t volt).

Egyszer véletlenül loptam egy táblás csokit.
Nem vettem észre, hogy a bevásárlókocsiban maradt, csak utólag, otthon, mikor megnéztem a blokkot, láttam, hogy az egyik csoki hianyzik róla.
Nem loptam, csak a kosárban maradt egy karton Coca Cola:D jó kis történet, szóval ott kezdődött,hogy elmentünk a haverokkal bulihoz bevásárolni, és rengeteg mindent vettünk, és ugye nem szoktuk felrakni általában a kartonos dolgokat csak a pénztárnál felemelni. És ugye ahogy ezt megtettük azt mondta a boltos,hogy már azt a kólát be ütötte és mi is azt hittük mert ki nem hinne a pénztárosnak?:D.
Jöttünk ki, volt pár kosár amivel vásároltunk, és néztük a blokkot ugyanis feles volt, és hát azt figyeltük,hogy a kóla nincs is beutve:DD eléggé örültünk neki nem tudom miért de jó kis történet. Kb 400ft egy db így 2400 ingyen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!