Ha bevezetnék Magyarországon a (vélhetően rendszeres) kötelező covid oltást mit tennének akik semmiképp nem akarnak oltatni?
Figyelt kérdés
Pl. Németországból láttam videót, hogy családok cuccolnak máshová inkább. Eléggé furcsa ebbe belegondolni. Olyat is hallottam, hogy valaki meggondolná hogy kárt tegyen magában mert nem akarna ilyen világban élni sem. Érdekelne aki semmiképp nem oltatna akkor mégis mit tenne?2021. dec. 30. 18:55
11/21 anonim válasza:
Az a kb 25 oltás nem tavar, amit gyerekkorodban kaptál?
13/21 anonim válasza:
és nem csak a nyugati civilizációnak adták be
14/21 anonim válasza:
“ Az nem volt génterápia”
Nem kötelező mRNS vakcinával (az se génterápia ugyan, de hagyjuk…) oltatni, ott a kínai és a vektorvakcinák is
15/21 anonim válasza:
és mi lesz, ha néhány éven belül kb. a 5-10+ vakcina után négykézláb fognak közlekedni ezek az emberek?
szerintem akkor derül ki, hogy milyen hatása lesz igazából
16/21 anonim válasza:
14 nincs más már itthon, azzal kell
17/21 anonim válasza:
Amelyik családban jelentős mellékhatást tapasztalnak valakinél, és mondjuk van némi lóvé új helyen új életet kezdeni, ott esélyes a költözés, ha kötelezővé tennék számukra az oltást
illetve nincs bebizonyítva, hogy ez az oltás biztonságos
ha így lenne, szerintem nem lenne problémája az embereknek az oltásokkal
18/21 anonim válasza:
Tennék rá magasról, itthonról dolgoztam a vírus előtt is, nem jártam sose moziba meg ilyen helyekre, szóval felőlem aztán próbálhatják bármivel kötelezővé tenni.
19/21 Fsms válasza:
Viszel egy papírt az orvostól, hogy ilyen olyan betegség miatt nem vagy beoltható. Úgy megoldva. Nejemnek autóimmun betegsége van. Az orvos ránézett és elküldte.
20/21 anonim válasza:
9) eddig sem történt meg,pedig másfél éve rémísztgetnek a halállal.Hamarabb fogsz te könyörgni az x-edik oltásért mint mink az elsőért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!