Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ügyvédet fel lehet jelenteni?

Ügyvédet fel lehet jelenteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy kérdést szeretnék feltenni..

Swedországból kapni fogok örökség pénzt, és az ügyvéd aztírta a papírra, hogy a pénz december 13-án kerül sor kiosztásra. Én ki töltöttem azt a papírt, s vissza is küldtem neki,... De kB novemberben küldtem még vissza.... És még azóta sem kaptam semmilyen pénzt... De egyébként nem is beszél magyarul.. KB 2x kaptam sok papírt tőlük előtte, hát fordítgattam,mert nem magyarul volt.Email címet írtam nekik meg akkor, amikor még visszaakartam küldeni nekik, de azt írtam, hogy hova kellene vissza küldeni? Leírta a címet e-mailben.... De hát most meg nem is válaszol....

2021. dec. 19. 03:48
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a(z) Iban-t kellett vissza küldeném csak. De persze azok közül is voltak sok írtatok, pecsétet stb....
2021. dec. 19. 03:54
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ja persze, én meg Afrikából fogok pénzt kapni...500 milliárd dollárt....és csak 1 milliót kellett küldenem nekik. De biztos megkapom :) Rólad mennyit gomboltak le a nigériai csalók?
2021. dec. 19. 04:29
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Leenni én spanyol király engem hazámban üldözni, akarni neked segít utal pénz, adni meg pin kód lejárat dátum :D
2021. dec. 19. 05:22
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
😂😂😂😂
2021. dec. 19. 06:17
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Te tényleg ilyen madár vagy?
2021. dec. 19. 07:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye, és ez nem atveres!csaladtagom hunyt el,es igy fogom kapni.
2021. dec. 19. 07:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben bemennék a svéd nagykövetségre.
2021. dec. 19. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is a családtagom halt meg, meg Csisztu Zsuzsának is, meg mindenki másnak is :D

[link]

Neszégyelld magad, Csisztunak is van jogi diplomája, mégis mekkora veréb volt :D

2021. dec. 19. 19:47
 9/9 Fsms ***** válasza:
100%
Kósa Lajost kérd meg, neki sok tapasztalata van.
2021. dec. 20. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!