Elvileg tegnap postára lett adva egy csomagom, de még nem érkezett meg. Hol van??
Nem nekem kell tennem ellene, mert nem itt lakom, illetve nem az én dolgom. Fizetek egy szolgáltatásért, amitől elvárom, hogy ne okozzon idegbajt számomra. A hányingerre pedig vegyél be Daedalon kúpot.

#30 Most komolyan az az elved, hogy ha nem jön ki a levél, álljak be postásnak, aztán ha a boltban nincs a húspultban eladó, akkor álljak be hentesnek, majd ha rosszul kötik be az áramot a lakásban, menjek villanyszerelőnek? :D Nem lehet fél óránként állást váltogatni, azért dolgozik valaki ott, hogy végezze a munkáját, amiért fizetést kap. Ha te pénzért igénybeveszed azt a szolgáltatást, minden jogod megvan elvárni, hogy rendesen működjön.
"de persze javítani nem tudsz rajta"
Mégis hogy kellene nekünk, felhasználóknak javítani egy rendszeren? Igénybeveszem, fizetek érte, majd visszajelzést adok róla, de minden mást nekik kell megoldani. A szemétszállítást sem a te feladatod megszervezni, csak fizetsz érte, ők meg jönnek, és elviszik. De ha nem viszik el, és rádrohad a rengeteg szemét, akkor joggal vagy dühös, amiért a szemétszállító nem jár, ez így természetes. Nem a te feladatod beállni kukásnak otthagyva az addigi munkád, ez teljesen abszurd elvárás az emberektől...

" Nem nekem kell tennem ellene, mert nem itt lakom, illetve nem az én dolgom. Fizetek egy szolgáltatásért, amitől elvárom, hogy ne okozzon idegbajt számomra."
idegbajt kaphatsz máshol is, akkor arról is kiírsz egy kérdést?:D ha gondod van a csomagszállítással, miért nem fordulsz a posta ügyfelszolgálatára, ahelyett, hogy itt engeded el a frusztrációdat, meg az elégedetlenségedet? tudom ilyenkor jön a szokásos válasz: de hisz ez az oldal azért van, hogy itt kérdezzünk blabla :D még véletlen se az illetékesnél :D amúgy meg ha idegbajod van te meg szedj xanaxot :D

Érdekes hogy a kérdezőt savazzatok. 2021 van, legtöbb helyen 1 nap alatt is kihoznak bármit..
A posta szolgáltatása egy vicc.
Nem csoda hogy veszteséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!