Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért számított anno olyan...

Miért számított anno olyan nagy különlegességnek a Zuschlag-ügy?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Mert milliárdos sikkasztások voltak, amiben a miniszterelnök gyurcsány is benne volt.

(Persze a bíróság előtt ő nem emlékezett semmire sem)

2010. szept. 6. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
39%

Az első nem ír igazat! Nem voltak milliárdos ügyek,és Gyurcsány sem volt benne!

Azért lett nagy ügy az 50-60 millióból,mert a városunkban a Fideszes vezetés azt csinált belőle. A másik ok,pedig az,hogy annó a zsidó megemlékezésen botrányos kijelentést tett. Azért nem lehetett perbe fogni,ezért viszont igen.

Amúgy pedog egy nagyképű,beképzelt ember,aki még a rokonaival is fölényesen viselkedett.

Érdekes csak az,hogy az ügyészség kevesli a 8,5 évet, pedig az elsíbolt pénzt vissza is fizette. A Fidesz által alapított ZRT vezetője félmillát sikkasztott,és megúszta büntetlenül. Ezt az ügyészség nem is firtatja!

Ilyen a magyar igazságszolgáltatás.

2010. szept. 6. 17:20
 3/3 anonim válasza:
Gondolom te is halasi vagy, ha jól emlékszem Venczel tanár úr (Az mszp akkori halasi elnöke) volt Zuschlag legnagyobb pártfogója. Úgy emlékszem tett valami kijelentést annak idején hogy majd megszólal az ítélet után, de nagyon csöndben van azért kiváncsi vagyok mit mondana. Nekem is tanárom volt, és tanárként nagyon szerettem.
2010. szept. 11. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!